Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Ανασχηματισμός με πολλά μποφόρ και άλλα!- Του Αρκά

Δημοσιεύθηκε

στις

 

– Στον ανασχηματισμό άλλοι χαμογελαστοί μπαίνουν, άλλοι πικραμένοι φεύγουν και άλλοι ευτυχισμένοι παραμένουν. Μοναδικός κριτής στην επιλογή ο πρωθυπουργός.

– Ο ναύαρχος δημιούργησε πολλά μποφόρ στον πρόσφατο ανασχηματισμό, τελικά όμως δεν άντεξε και απέρριψε την ορκομωσία. Η συναίνεση για το καλό της Ελλάδας δραπέτευσε προς τα αζήτητα.

– Ο Αλέξης δεν θέλει να του κλέβουν στελέχη, ξέχασε όμως ότι αυτός μετακόμισε στο κόμμα του το μισό ΠΑΣΟΚ.

– Ο ιός της πολιτικής είναι διαφορετικός από τον κορωνοϊό. Στην πολιτική δεν υπάρχει εμβόλιο.

– Αχαΐα χαίρε επιτέλους, απέκτησε έστω και έναν υφυπουργό για τον Απόδημο Ελληνισμό.

– Ανδρέα, συγχαρητήρια και καλά ταξίδια, να συναντήσεις όλους τους ξεχασμένους ομογενείς σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη της γης.

– Σαν τα αποδημητικά πτηνά εμφανίζονται οι φοιτητές στην Πάτρα σιγά-σιγά. Βέβαια ο κορωνοϊός τελικά θα αποφασίσει εάν τα μαθήματα γίνουν ζωντανά ή από απόσταση.

– Πολύ δύσκολα να πείσεις τον φοβισμένο ανεμβολίαστο. Τα πιεστικά μέτρα κυκλοφορίας του είναι αναποτελεσματικά.

– Ο «πράσινος» Άκης είχε την δική του ιστορία, πολλοί έτρεχαν πίσω του τον καιρό της παντοδυναμίας του. Τώρα που έφυγε, δρυός πεσούσης πάς ανήρ ξηλεύεται…

– Η εξουσία έχει και ημερομηνία λήξεως. Μοιάζει σαν το ασανσέρ, ανεβαίνει και κατεβαίνει. Προσοχή όμως μήπως ενδιάμεσα κοπεί το πολιτικό συρματόσχοινο.

– Οι θαμώνες παλαιοπολιτικοί της μικρής καφενειο-Βουλής νοσταλγούν και προφητεύουν πότε θα γίνουν εκλογές και παρηγορούνται έστω και μέσα από τον πάτο του φλιτζανιού του καφέ.

– Αντί να μιλάμε για εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια ελευθερίας, μιιλάμε για τα εμβολιαστικά κέντρα ελευθερίας. Ο κορωνοϊός έκανε το θαύμα του και φρενάρισε τα 200 χρόνια ελευθερίας.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement