Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

O καιρός σήμερα (6/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Στην Πάτρα  αναμένονται νεφώσεις κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 έως 5. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 19  έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ενώσεις Στρατιωτικών: Με συμμετοχές από την Αχαϊα

Δημοσιεύθηκε

στις

 

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών (Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.) διοργάνωσε τη διεξαγωγή Γενικού και Διοικητικού Συμβουλίου στο Ναύπλιο.

Να σημειωθεί ότι, εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ενωσης Στρατιωτικών Αχαϊας, στις εργασίες συμμετείχαν ο Πρόεδρος της Ένωσης, Ελευθέριος Μπουρδανιώτης, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ., καθώς και ο Γενικός Γραμματέας, Βασίλειος Στροσκίδης, αντιπρόσωπος για το Πανελλήνιο Συνέδριο των Αντιπροσώπων της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο Burgos της Ισπανίας για το ευρωπαϊκό έργου «AGRO SE VI»

Δημοσιεύθηκε

στις

Στο Burgos της Ισπανίας πραγματοποιήθηκαν την Τρίτη 6 και την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2021 οι εργασίες της δεύτερης συνάντησης (2nd Meeting) του ευρωπαϊκού έργου AGRO SE VI «Ανάπτυξη ενός Σχεδίου για τη δημιουργία μιας Εικονικής Θερμοκοιτίδας για την υποστήριξη της Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας στον τομέα της Αγρο-Διατροφής» στο πλαίσιο του Προγράμματος COSME της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.
Στο εταιρικό σχήμα του έργου, επικεφαλής είναι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, με εταίρους την Περιφέρεια του Burgos (Provincial Government of Burgos) και την Περιφέρεια Oulou της Φινλανδίας (Council of OuluRegion).

Τη συνάντηση άνοιξαν με χαιρετισμό τους οι εκπρόσωποι του περιφερειακού Συμβουλίου του Burgos Lorenzo Rodriquez και Jesus Maria Sendino. Στη συνέχεια, έγινε σύνοψη των έως τώρα δράσεων του έργου και παρουσιάστηκαν καλές πρακτικές κοινωνικών επιχειρήσεων από κάθε εταίρο. Οι συμμετέχοντες αξιολόγησαν τις πρακτικές αυτές με τη χρήση του εργαλείου αξιολόγησης (assessmentgrid) που έχει διαμορφωθεί μέσω του έργου, βάσει κριτηρίων για τη δυνατότητα εφαρμογής και μεταφοράς τους στις χώρες εταίρους.
Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκαν επισκέψεις σε επιχειρήσεις με ιδιαίτερο κοινωνικό χαρακτήρα στο Burgos και την ευρύτερη περιοχή εντός της Περιφέρειάς του. Ειδικότερα, έγινε ξενάγηση στις εγκαταστάσεις:
– Ίδρυμα “Lesmes”. Εργοστάσιο επεξεργασίας του Morcilla de Burgos (μαύρη πουτίγκα) και άλλες κοινωνικές δραστηριότητες, καλή πρακτική που παρουσιάστηκε στις αρχικές εργασίες της συνάντησης συγκεντρώνοντας μάλιστα υψηλή βαθμολογία κατά το προηγούμενο στάδιο αξιολόγησης.
– Αλατωρυχεία στο Poza de la Sal. Σύλλογος Φίλων “LasSalinas”.
– Παραγωγοί μελιού “Apimara” στην Arconada de Bureba.
Οι εργασίες ολοκληρώθηκαν με έναν νέο κύκλο επαφής των εταίρων στον οποίον παρουσιάστηκαν τα επόμενα βήματα για τη δημιουργία εικονικής θερμοκοιτίδας (blueprint). Επίσης, συζητήθηκαν οι δράσεις δημοσιότητας καθώς και ο προγραμματισμός της επόμενης συνάντησης του έργου.
Στην αποστολή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας συμμετείχαν μέλη της Ομάδας Έργου της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Σπύρος Παπασπύρου, Σοφία Καρβέλη, ο αντιπρόεδρος του Επιστημονικού Πάρκου Πατρών Βασίλης Παπασωτηρόπουλος, εκ μέρους του Περιφερειακού Συμβουλίου Έρευνας & Καινοτομίας/ΠΣΕΚ ο Μάριος Πραπόπουλος, ενώ το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας εκπροσώπησε ο Πανταζής Πανταζόπουλος.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Πέθαναν και κηδεύονται σήμερα Δευτέρα (25/10)

Δημοσιεύθηκε

στις

Συμπολίτες μας πέθαναν και κηδεύονται σήμερα Δευτέρα (25/10).

ΚΗΔΕΙΕΣ

Την πολυαγαπημένη μας

ΜΑΡΙΑ ΕΥΘ. ΚΟΝΤΟΥ

(ΕΤΩΝ 72)

Κηδεύουμε σήμερα Δευτέρα 25-10-2021 και ώρα 3.30 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου Ζαρουχλεΐκων Πατρών. Η ταφή θα γίνει στο Β΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Λεύκας Πατρών.

Ο σύζυγος: Ευθύμιος. Τα παιδιά της: Μιχάλης και Μαρία Κοντού, Ελένη και Θεοδόσιος Δελδήμος, Χαρά και Γεώργιος Αντωνόπουλος, Δημήτριος Κοντός και η μνηστή Ιωάννα Τόγια. Τα εγγόνια της: Θέμης, Λήδα, Δημήτρης, Παναγιώτα, Ευθύμιος, Αλέξανδρος, Στέφανος, Μαρία, Χρήστος, Παναγιώτης. Τα αδέλφια της: Ειρήνη (χήρα) Νικ. Αναγνωστοπούλου, Νικόλαος και Μαρία Παπαδοπούλου. Τα ανίψια της. Οι λοιποί συγγενείς.

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Τον αγαπημένο μας

ΑΓΓΕΛΟ ΑΝΤ. ΤΑΡΑΠΕΡΑ

(ΙΑΤΡΟ – ΕΤΩΝ 87)

Κηδεύουμε σήμερα Δευτέρα 25-10-2021 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Λεύκας Πατρών.

Η σύζυγος: Γεωργία. Τα παιδιά του: Αντώνιος και Χριστίνα, Χαράλαμπος και Ναυσικά, Αφροδίτη και Εμμανουήλ. Τα εγγόνια του: Εμμανουήλ, Κωνσταντίνος. Τα αδέλφια του. Τα ανίψια του. Οι λοιποί συγγενείς.

* Παράκλησις όπως αντί στεφάνων γίνουν καταθέσεις στον Σύλλογο Ορθόδοξης Ιεραποστολής «Ο Πρωτόκλητος» ή στο Ίδρυμα «Κιβωτός της Αγάπης».

Κ. ΤΣΑΝΤΑΡΛΙΩΤΗΣ Ο.Ε. Καλαβρύτων 18 και Φωκαίας. Τηλ.: 2610-324.855, 2610-324.838, Αθηνών – Ρίου 5Α Ρίον, τηλ.: 2610-326.842.

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΦΩΤΕΙΝΗ (χήρα) ΠΑΝ. ΧΑΜΗΛΟΘΩΡΗ

(ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΚΑΡΑΒΟΥΛΙΑ – ΕΤΩΝ 89)

Κηδεύουμε σε στενό οικογενειακό κύκλο αύριο Δευτέρα 25-10-2021 και ώρα 4 μ.μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Δημοτικού Νεκροταφείου Λεύκας.

Τα παιδιά της: Αικατερίνη και Αθανάσιος Παναγόπουλος. Η αδελφή: Κωνσταντίνα (χήρα) Δημ. Γκόβα. Οι εγγονοί: Παναγιώτης, Φωτεινή, Μαρία. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΣΑΜΙΩΤΗ. Πανεπιστημίου 83, Ζαβλάνι (πλησίον Α΄ Νεκροταφείου Πάτρας), τηλ.: 2610-454.184, fax: 2610-450.732, κιν.: 6944-320.495, τηλ.: 2610-455.151. Γίνονται τελετές με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία. Διανυκτερεύει

 

Την πολυαγαπημένη μας

ΙΩΑΝΝΑ ΧΑΡΑΛ. ΜΙΧΑΛΟΠΟΥΛΟΥ

(ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ – ΕΤΩΝ 84)

Κηδεύουμε σήμερα Δευτέρα 25-10-2021 και ώρα 11 π.μ. από τον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος Εγλυκάδος Πατρών.

Ο σύζυγος: Χαράλαμπος. Τα τέκνα: Ευτυχία και Γιώργος Ματθαιακάκης, Ανδρέας Μιχαλόπουλος. Οι εγγονοί: Κωνσταντίνος, Ευγενία-Ιωάννα, Ειρήνη. Οι αδελφοί: Μαρία και Οδυσσέας Χαλδής, Γιώργος και Βασιλική Ανδριοπούλου, Χρήστος και Κωνστάντω Μιχαλοπούλου. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών ΓΙΑΝΝΗΣ Δ. ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ. Γερμανού 108, Πάτρα. Τηλ.: 2610-277.839, 2610-276.810, κιν.: 6944-269.704.

 

Τον πολυαγαπημένο μας

ΑΝΔΡΕΑ ΜΙΧ. ΜΙΧΟ

(ΜΠΟΓΙΑΤΖΑΚΙΑ – ΕΤΩΝ 75)

Κηδεύουμε σήμερα Δευτέρα 25-10-2021 και ώρα 12 μ. από τον Ιερό Ναό Αγίου Μηνά Β΄ Δημοτικού Κοιμητηρίου Πατρών.

Τα τέκνα: Μιχάλης και Ευθυμία Μίχου, Μαρία και Φίλιππος Καρμοκόλιας, Ιωάννης και Κωνσταντίνα Μίχου. Τα αδέλφια: Αναστάσιος Μίχος, Αργυρώ (χήρα) Εμμαν. Μίχου. Τα εγγόνια: Χρήστος, Θεόδωρος, Θεοδώρα. Οι ανιψιοί. Οι λοιποί συγγενείς.

Γραφείο Τελετών & Μνημοσύνων ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΠΕΤΣΕΡΗΣ, Πανεπιστημίου 98, Πάτρα. Τηλ.: 2610-520.050, 6986-944.494. Γίνονται τελετές με όλα τα ταμεία.

 

 

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα