Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πρόωρες ρωσικές κάλπες στην Πάτρα

Δημοσιεύθηκε

στις

Ρώσοι πολίτες που ζουν και εργάζονται στην περιοχή, προσήλθαν το Σάββατο σε αίθουσα του ΟΛΠΑ, στη λιμενική ζώνη, για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Οι προηγούμενες εκλογές είχαν διεξαχθεί το φθινόπωρο του 2016 με την «Ενωμένη Ρωσία» και τον συνασπισμό που ελέγχει την εξουσία να ελέγχει τις 401 από τις 450 έδρες ενώ το ρόλο της αντιπολίτευσης έχει το Κομμουνιστικό Κόμμα της Ρωσίας.

Σκιά στις εκλογές και γενικά στην εξωτερική πολιτική της Ρωσίας, λίγο πριν τις εκλογές, έριξε η υπόθεση της δηλητηρίασης του Αλεξέι Ανατόλιεβιτς Ναβάλνι, Ρώσου δικηγόρου και πολιτικού ακτιβιστή ο οποίος ασκεί κριτική κατά του Προέδρου, Βλ.  Πούτιν από την περίοδο που ανέλαβε τα καθήκοντα του.

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ στο Γ´ Αστυνομικό τμήμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip άγνωστοι πεταξαν μολότοφ στο κτήριο και έφυγαν.

Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών .

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίθεση αγνώστων με βομβες μολοτοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γ’ Α.Τ Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες, λίγο μετά τις 05.00, πέταξαν  μολοτοφ  και τράπηκαν σε φυγή  με την ΕΛ.ΆΣ να τους αναζητά στην ευρύτερη περιοχή των ΤΕΙ.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Προς δημοπράτηση και η «Ερμού»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Χαράς ευαγγέλια χθες με την υπογραφή της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, που ουσιαστικά αφορά ένα μεγάλο «λίφτινγκ» στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της νοτιοδυτικής Ελλάδας, το οποίο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφημένο επί 30 περίπου χρόνια.  Ωστόσο, μαθαίνουμε ότι είναι πολύ πιθανό, έως το τέλος του χρόνου να δημοπρατηθεί και η ενεργειακή αναβάθμιση ενός άλλου σημαντικού κτιρίου και πιο συγκεκριμένα, του Αστυνομικού Μεγάρου της οδού Ερμού, με προϋπολογισμό περίπου 2 εκ. ευρώ. Πρόκειται για άλλο ένα πολύ σημαντικό έργο που «έτρεξε» η Περιφέρεια σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το οποίο, ελπίζουμε να αλλάξει προς το καλύτερο, όχι μόνο τη λειτουργικότητα, αλλά και τη  μορφή του κτιρίου.

 

 

Περισσότερα
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα