Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αμετακίνητοι και οι εννέα-Ανανεώθηκε για ακόμη έναν χρόνο με απόφαση Πελετίδη η θητεία των νυν

Δημοσιεύθηκε

στις

Στις θέσεις τους παραμένουν και οι εννέα αντιδήμαρχοι του Δήμου Πατρέων, καθώς χθες ο Δήμαρχος Πατρέων, Κώστας Πελετίδης υπέγραψε την απόφαση για την ανανέωση της θητείας τους για ακόμη έναν χρόνο.

Συγκεκριμένα, με απόφασή του κ. Πελετίδη, ανανεώνεται η θητεία των Αντιδημάρχων, μέχρι και τις 31 Αυγούστου 2022, προκειμένου να έχει συνέχεια και αποτέλεσμα το έργο της Δημοτικής Αρχής, προς όφελος των δημοτών.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου «οι Αντιδήμαρχοι, εκτός των άμεσων αρμοδιοτήτων που απορρέουν από τον τομέα ευθύνης τους, μεταξύ άλλων, παρακολουθούν την εξέλιξη των έργων και των εργασιών, που εκτελούνται σε οποιαδήποτε Δημοτική Ενότητα του Δήμου Πατρέων, έχουν ως αντικείμενο την υλοποίηση σκοπών και αντικειμένων υπαγομένων στην δική τους αρμοδιότητα, ενημερώνουν τον Δήμαρχο για την εξέλιξη αυτών των έργων και εργασιών, μεριμνούν για την καλή κατάσταση και λειτουργία του εξοπλισμού που βρίσκεται σε οποιαδήποτε Δημοτική Ενότητα και χρησιμοποιείται στα πλαίσια της άσκησης δικών τους αρμοδιοτήτων, συνεργάζονται με τους προέδρους των Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων και τους εκπροσώπους των Τοπικών Κοινοτήτων, για την επίλυση των προβλημάτων τους. Όταν ο Δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο Αντιδήμαρχος Διονύσης Πλέσσας που αναπληρώνει τον Δήμαρχο και όταν αυτός απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντα του Δημάρχου θα ασκούνται από τον Αντιδήμαρχο Χρήστο Κορδά.

Ροή ειδήσεων

Advertisement