Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Επίθεση με βιτριόλι – Η δράστρια σχεδίαζε να επιτεθεί στην Ιωάννα μέσα στο νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μια αποκλειστική αποκάλυψη για την επίθεση με το βιτριόλι που έλαβε χώρα τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα εναντίον της Ιωάννας Παλιοσπύρου προέβη το LIVE NEWS.

Ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Τα Νέα» και «Το Βήμα», Βασίλης Λαμπρόπουλος, αποκάλυψε στοιχεία της δικογραφίας, τα οποία παρουσιάζουν όσα αναζητούσε η δράστρια μετά την επίθεση.

Από τα ευρήματα, συνάγεται ότι πιθανόν, η καθ’ ομολογίαν δράστρια, σκόπευε να επιτεθεί και δεύτερη φορά στην Ιωάννα, μέσα στο νοσοκομείο, προκειμένου να την σκοτώσει.

Ειδικότερα, μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστρια αναζητούσε στο διαδίκτυο:

Δηλητήριο πώς πιάνει με ζάχαρη
Κρασί και δηλητήριο
Πώς μπορείς να προκαλέσεις έμφραγμα
Δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται στο αίμα
Υδροκυάνιο, Αρσενικό
Όπλα αγορά χωρίς άδεια
Δηλητηρίαση από μανδραγόρα (φυτό τελετουργικών μαγείας)
Ο συνεργός
Η δράστρια είχε πυκνές τηλεφωνικές επαφές με έναν 40χρονο από τον Πειραιά πριν την επίθεση με βιτριόλι, ενώ μετά την επίθεση, η δράστρια, είχε απόπειρες επικοινωνίας μαζί του, οι οποίες δεν ευδοκίμησαν.

Συγκεκριμένα, τον Απρίλιο του 2019, η δράστρια έστειλε μέσω Viber: «Θέλω να μου βρεις κάτι που ξέρεις ότι δεν μπορώ να το πάρω εγώ» ήταν το μήνυμα της δράστιδος προς τον 40χρονο.

Λίγους μήνες αργότερα, τον Ιούλιο του ίδιου έτους, η δράστρια έγραψε μήνυμα στον 40χρονο: «Θέλω να τσεκάρεις κάτι στην Βουλιαγμένη και θέλω να είμαι κι εγώ».

To δεύτερο μήνυμα μάλλον σχετίζεται με τον πομπό που είχε τοποθετήσει η δράστρια στο αυτοκίνητο της Ιωάννας.

Οι επικοινωνίες την ημέρα της επίθεσης
Αμέσως μετά την επίθεση με το βιτριόλι, η δράστρια άρχισε να τηλεφωνεί σωρηδόν προς τον 40χρονο.

Έτσι, τον κάλεσε μέσω viber, μετά την επίθεση διαδοχικά: Στις 09:56, τις 10:05, στις 10:07, στις 10:09 και στις 10:23. Εκείνος δεν της απάντησε, ενώ αυτή συνέχισε να τον καλεί.

www.in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement