Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

 Γ. Καρβέλης: «Κανένας ανεμβολίαστος υγειονομικός δεν εργάζεται στα Νοσοκομεία της Πάτρας»

Δημοσιεύθηκε

στις

«Κανένας ανεμβολίαστος υγειονομικός που έχει βγει σε αναστολή δεν εργάζεται στο δημόσιο σύστημα της περιοχής μας».

Αυτό δηλώνει κατηγορηματικά στην «Γ» ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης με αφορμή τις χθεσινές καταγγελίες που έκανε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο, σχετικά με ανεμβολίαστους υγειονομικούς που παρά την αναστολή τους εργάζονται κανονικά.

«Άλλα Νοσοκομεία τους ανεμβολίαστους δεν τους επιτρέπουν να περάσουν την είσοδο και σε άλλα εργάζονται κανονικά. Έχουν εκδοθεί τα φύλλα αναστολής εργασίας αλλά δεν τους έχουν επιδοθεί. Οι διοικητές κάνουν τα στραβά ματιά για να καλύπτουν κενά», ανέφερε ο κ. Γιαννάκος, κατονομάζοντας τα δύο Νοσοκομεία της Πάτρας, το ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» και το ΠΓΝΠ, καθώς και το Δαφνί και το ΝΙΜΤΣ στην Αττική.

Ο κ. Καρβέλης δήλωσε πως όσοι δεν έχουν εμβολιαστεί έχουν τεθεί ήδη σε αναστολή, ενώ ακόμα δεν έχει επιστρέψει κανείς, ακόμη κι αν έχει κάνει την πρώτη δόση, καθώς η τροπολογία ψηφίστηκε μόλις χθες.
Επίσης, αναφορικά με όσα κυκλοφορούν περί εικονικών rapid test ή ακόμα και για εικονικούς εμβολιαστμούς τονίζει πως «δεν υπάρχει κάποια βάσιμη καταγγελία αλλά οποιαδήποτε πληροφορία θα διερευνηθεί».

Ο κ. Γιαννάκος αναφέρθηκε και στη νέα καταγγελία για εικονικούς εμβολιασμούς στην Ικαρία, όπου δύο εργαζόμενοι φέρεται να είχαν πλαστό πιστοποιητικό. «Δύο, υποτίθεται, συνάδελφοι πήγαν να εμβολιαστούν αλλά δεν τους έγινε ποτέ ο εμβολιασμός. Δεν έχουν καμία θέση ανάμεσά μας», κατέληξε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.


Ροή ειδήσεων

Advertisement