Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Μεσολόγγι: Eρευνάται η καταγγελία για «μαϊμού» πιστοποιητικό νόσησης σε γιατρό

Δημοσιεύθηκε

στις

Σωρηδόν καταγγελίες φθάνουν στις υγειονομικές αρχές για πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης από κορωνοϊό που φέρονται πολίτες να χρησιμοποιούν.

Το ζήτημα ήρθε με έμφαση στο προσκήνιο με την υπόθεση των εικονικών εμβολιασμών στο Κέντρο Υγείας Παλαμά, όπου διοικητική υπάλληλος φέρεται να εξέδιδε «μαϊμού» πιστοποιητικά.

Οι εξελίξεις προκαλούν «πονοκέφαλο» στην Κυβέρνηση ενώ στο μικροσκόπιο της 6ης ΥΠΕ έχει τεθεί και μια καταγγελία για γιατρό στο Μεσολόγγι, υπόθεση που αποκάλυψε το agrinionews.gr.

H καταγγελία διακινήθηκε από υγειονομικούς κύκλους και σύμφωνα με αυτή γνωστός ιατρός κατέθεσε αποτέλεσμα rapid τεστ σύμφωνα με το οποίο ήταν θετικός στον κορωνοϊο. Φέρεται μάλιστα-σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα- να προμηθεύτηκε το έγγραφο από οικείο του πρόσωπο που φέρεται να πήρε δείγμα από θετικό ασθενή. Σκοπός του να εξαιρεθεί της υποχρεωτικότητας του εμβολίου.

Στην υπόθεση αναφέρθηκε και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ ενώ στο νοσοκομείο του Μεσολογγίου μετέβη ο διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιάννης Καρβέλης προκείμενου να ελέγξει τις καταγγελίες.

https://www.agrinionews.gr/mesologgi-ereynatai-kataggelia-maimoy-pistopoiitiko-nosisis-se-giatro/

Ροή ειδήσεων

Advertisement