Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ξεσπά ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης-Τι καταγγέλλει ο παραολυμπιονίκης σύζυγος της Πατρινής Κατερίνα Πατρώνη

Δημοσιεύθηκε

στις

“Τις ημέρες των αγώνων δεν μπορούσα να κοιμηθώ και έβλεπα εφιάλτες” αναφέρει μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης στην καταγγελία του. Μάλιστα, με νέο “χτύπημα” στα social media ζήτησε την απομάκρυνση του Ομοσπονδιακού προπονητή, χωρίς όμως να είναι ξεκάθαρο εάν το ποστάρισμα αυτό σχετίζεται με την προηγούμενη του ανάρτηση.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Παραολυμπιονικών αποκάλυψε πως μετά την κατάκτηση του αργυρού μεταλλίου στο μπότσια -στο Τόκιο- και λίγο πριν ξεκινήσει το ομαδικό, έπεσε θύμα «ψυχολογικής βίας».

Μάλιστα, ο Έλληνας Παραολυμπιονίκης… επανήλθε και με νέα ανάρτηση, ζήτησε δημόσια την απομάκρυνση του ομοσπονδιακού προπονητή, Γιώργου Τζίμα.

Οι δυο αναρτήσεις…

“Μετά τη νίκη του Ασημένιου μεταλλίου στο Ατομικό BC3 την προηγούμενη μέρα, και λίγα λεπτά πριν από το πρώτο αγώνα της κατηγορίας των Ζευγαριών BC3, έπεσα θύμα ψυχολογικής βίας!

Οι αγώνες που συμμετέχουμε είναι εξαιρετικά δύσκολοι. Για να έρθει η επιτυχία, πρέπει να είμαι σε θέση να δώσω όλο μου τον εαυτό αγωνιστικά! Κάθε αθλητής πρέπει να έχει όλα τα εφόδια για να μπορεί να ανταπεξέλθει σε δύσκολους αγώνες. Είναι ανεπίτρεπτο, ύπουλα συμφέροντα άλλων να στέκονται εμπόδιο στην αγωνιστική πορεία ενός αθλητή.

Ροή ειδήσεων

Advertisement