Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Μαζί με το κορίτσι-θαύμα της Βρετανίας

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για την Bet365 εγγραφή

Σχεδόν σε κάθε μεγάλη διοργάνωση στο τένις, υπάρχει κάτι που θυμόμαστε όσοι ασχολούμαστε ενεργά με το άθλημα. Είτε αυτό λέγεται μεγάλη έκπληξη από κάποιον αθλητή, είτε κάποιο συμβάν κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Σε αυτό το Αμερικανικό Όπεν, έχουν ήδη συμβεί αρκετοί αποκλεισμοί-έκπληξη, όμως οι περισσότεροι έχουν να μιλούν για την Έμμα Ραντουκάνου.

Αναφερόμαστε στη 18χρονη τενίστρια από τη Βρετανία, η οποία έχει Ρουμάνο πατέρα και μητέρα από τις Φιλιππίνες, πολύ θερμό ταπεραμέντο και εξαιρετική τεχνική κατάρτιση. Σύντομα αναμένεται να τη δούμε πολύ ψηλά στις λίστες της WTA, όμως προς το παρόν δίνει τη μάχη της στα προημιτελικά του ταμπλό κόντρα στην χρυσή Ολυμπιονίκη Μπελίντα Μπέντσιτς.

Έμμα Ραντουκάνου: Έκανε την εμφάνισή της στα κορτ του Γουίμπλεντον και με την εικόνα της έδειχνε πως μπορεί να φτάσει αρκετά ψηλά, ώσπου ένας τραυματισμός την έθεσε εκτός συνέχειας. Η 18χρονη Έμμα Ραντουκάνου, είναι από τις νέες και ταλαντούχες αθλήτριες στο τουρ, η οποία αγώνα με τον αγώνα αφήνει πάρα πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Στα κορτ της Νέας Υόρκης ακόμα δεν έχει χάσει σετ μέχρι την 8άδα, νικώντας πολύ εύκολα έμπειρες τενίστριες, όπως οι Ζανγκ, Σορίμπες Τόρμο και Ρότζερς, οι οποίες υπό άλλες συνθήκες θα προχωρούσαν στη διοργάνωση. Η Μπέντσιτς είναι το υψηλότερο εμπόδιο για τη νεαρή Βρετανίδα, όμως με την εικόνα της έχει δείξει πως έχει ότι χρειάζεται για μια ακόμα υπέρβαση.

Μπελίντα Μπέντσιτς: Με την πορεία της τα τελευταία χρόνια, η 24χρονη Μπελίντα Μπέντσιτς έχει αποδείξει πως είναι μια αθλήτρια ικανή για το καλύτερο και το χειρότερο. Στη μέρα της μπορεί άνετα να χαρακτηριστεί παίκτρια του τοπ 10, κάτι που είδαμε στο Τόκιο, εκεί όπου κατέκτησε το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο. Η Ελβετίδα νούμερο 12 αυτή τη στιγμή στη κατάταξη, είχε φτάσει στα ημιτελικά το 2019 στο Αμερικανικό Όπεν και φιλοδοξεί να το πετύχει ξανά. Στην πορεία της μέχρι την 8άδα, άφησε εκτός δυνατά ονόματα όπως η Πεγκούλα και η Σφιόντεκ, όμως αν υποτιμήσει τη Ραντουκάνου θα το «πληρώσει», μιας και η πιτσιρίκα δε… μασάει.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Από τα προκριματικά κιόλας, η πορεία της Ραντουκάνου σε αυτό το Αμερικανικό Όπεν έμοιαζε προδιαγεγραμμένη, με τη 18χρονη Βρετανίδα να παίζει εκπληκτικό τένις και να ξεπερνάει κάθε εμπόδιο που της τέθηκε. Η Μπέντσιτς είναι φορμαρισμένη, παίζει καλά, όμως το 2.25 της νεαρής στον Stoiximan είναι προκλητικό σε σχέση με την εικόνα της.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement