Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αισιοδοξία για το πιστοποιητικό

Δημοσιεύθηκε

στις

Η αισιοδοξία στους ιθύνοντες την ΚΑΕ Απόλλων, σε ό,τι αφορά την υπόθεση μη χορήγησης πιστοποιητικού από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού (ΕΕΑ), είναι διάχυτη και θεωρούν ότι το αργότερο έως αύριο ή το πολύ τις επόμενες ημέρες, το θέμα που δημιουργήθηκε θα τελειώσει οριστικά και αμετάκλητα και η «μελανόλευκη» ομάδα θα συμμετάσχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 Basket League.  

Σύμφωνα με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά στην ΚΑΕ υπήρχαν θέματα, που αφορούσαν τον φάκελο της «μελανόλευκης» ομάδας και αυτά είχαν να κάνουν με έγγραφα, που δεν προσκομίστηκαν, ευελπιστούν ωστόσο ότι στην επόμενη συνεδρίαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού (όποτε κι αν γίνει), ο ιστορικός σύλλογος θα λάβει το πιστοποιητικό συμμετοχής.

ΠΡΩΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕΤΑ ΙΩΝΙΚΟΣ

Δύο φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας θα δώσει ο Απόλλων τις επόμενες ημέρες με την αρχή να γίνεται αύριο, καθώς η «μελανόλευκη» ομάδα θα μεταβεί στην Αθήνα, όπου το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα παίξει με το Περιστέρι, ενώ την αμέσως επόμενη μέρα (σημ. Σάββατο), θα δώσει ένα ακόμη, με αντίπαλο τον Ιωνικό. Σε αυτές τις δύο φιλικές αναμετρήσεις, ο τεχνικός του Απόλλωνα Πατρών Νίκος Βετούλας, θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει όλους τους αθλητές, όπως επίσης και το νέο απόκτημα Τζέρεμι ΜακΛάφλιν, ενώ από την εξέδρα του σταδίου, θα παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Ιωνικό, ο δεύτερος της παρέας από τα αποκτήματα Κλίβελαντ Τόμας, ο οποίος θα περιμένει τους συμπαίκτες του, στην πρωτεύουσα. Από την άλλη, το παρών στα δύο αυτά φιλικά παιχνίδια, δεν θα δώσει ο Ζούμπος, λόγω τραυματισμού.

ΠΙΘΑΝΩΣ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

Δεν αποκλείεται ο προπονητής της «μελανόλευκης» ομάδας Νίκος Βετούλας, να κλείσει κι άλλο ένα φιλικό παιχνίδι κι αυτός πιθανώς να διεξαχθεί την προσεχή Τετάρτη, χωρίς όμως αυτό να θεωρείται σίγουρο… Στο μεταξύ, η προετοιμασία των αθλητών του Απόλλωνα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, υπό τις οδηγίες του πατρινού στην καταγωγή προπονητή.

ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ Ο ΠΟΥΛΙΑΝΙΤΗΣ

Την Πάτρα και τον Απόλλωνα άφησε ο Στέλιος Πουλιανίτης για να επιστρέψει στον Άρη. Ο ίδιος σε δηλώσεις του, στο arisbc.gr, μετά την υπογραφή των συμβολαίων με τους «κίτρινους» είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΑΡΗ. Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος της ομάδας, πρόσωπα και καταστάσεις και είμαι ενθουσιασμένος που θα αποτελέσω κομμάτι της προσπάθειας του ΑΡΗ για να πετύχει κάτι καλύτερο σε σχέση με τα τελευταία χρόνια». Έτσι με την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων, ο Στέλιος Πουλιανίτης, που πέρυσι βοήθησε τα μέγιστα, προκειμένου ο Απόλλων να βρεθεί στην μεγάλη τη τάξει κατηγορία του Ελληνικού μπάσκετ, φέτος θα παίξει αντίπαλος των πρώην συμπαικτών του.

ΤΑΣΟΣ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement