Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Νέα προσθήκη και αγιασμός για την Αναγέννηση Ψαθοπύργου

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε μία ακόμη προσθήκη προχώρησε η Αναγέννηση Ψαθοπύργου με την οποία πιθανότατα να ολοκληρώνεται και το ρόστερ της του Συλλόγου. Ο λόγος για τον 18 χρονος εξτρέμ Αναστάση Μπαρλά από τον Αχαϊκό που εντάχθηκε στο δυναμικό με τον προπονητή Κώστα Τσιπιανίτη να έχει έναν ακόμα ταλαντούχο ποδοσφαιρστή.

Να θυμίσουμε η Αναγέννηση έχει αποκτήσει των 19χρονο Κώστα Τελέγκο, τους 21χρονους, Αιμίλιο Κωστίκα, Αντώνη Σαρρή, Αργύρη Παπαπέτρου, Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, τον 23χρονο Διονύση Καλούδη, τον 25χρονο Θανάση Χρονόπουλο, τον  27χρονο Στέφανο Χριστόπουλο, τον 30χρονο Παναγιώτη Σουλιώτη, τον 32χρονο Στάθη Μαγκλάρα και τον 32χρονο Χίμκου Μίτσι που επέστρεψε.

Αυτό που προσπάθησε η διοίκηση του συλλόγου καθώς και ο έμπειρος τεχνικός Κώστας Τσιπιανίτης είναι να αλλάξουν το προφίλ της ομάδας και από τις 12 νέες προσθήκες το σημαντικό στοιχείο είναι ότι επτά ποδοσφαιριστές είναι κάτω από 23 ετών.

Μάλιστα απόψε το βράδυ στις 8μ.μ. στο καφέ ρεστοράν “Μώλος” στον Ψαθόπυργο θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την νέα αγωνιστική περίοδο και στην συνέχεια θα ακολουθήσει τραπέζι στους ποδοσφαιριστές.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement