Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Σύλληψη παίκτριας ριάλιτι – Την έπιασαν να πετάει κοκαΐνη στην τουαλέτα – Πώς έφτασαν στα ίχνη της

Δημοσιεύθηκε

στις

Μπορεί ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου, που συνελήφθη σήμερα για κατοχή ναρκωτικών, να προσπαθεί να τα πάρει όλα πάνω του, σχετικά με τα 7.8 κιλά κοκαΐνης, ωστόσο οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας δημιουργούν πολλά ερωτηματικά.

Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες του MEGA, μέσα στο σπίτι του μοντέλου βρέθηκαν 0,1 γραμμάρια κοκαΐνης. Όμως αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι πως αυτή η ποσότητα βρέθηκε στην τουαλέτα.

Από τη Δίωξη Ναρκωτικών, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το MEGA, η εν λόγω κίνηση ερμηνεύεται πως το άτομο που βρισκόταν μέσα στο σπίτι, στην προκειμένη περίπτωση το μοντέλο, προσπάθησε να ξεφορτωθεί άγνωστη ποσότητα ναρκωτικών.

Με λίγα λόγια, θεωρείται πως όταν αντιλήφθηκε πως φτάνει στο σπίτι της η Δίωξη Ναρκωτικών, προσπάθησε να ξεφορτωθεί άγνωστη ποσότητα στην τουαλέτα του σπιτιού της, έτσι ώστε να μην βρεθεί μέσα στο σπίτι.

Από την αστυνομία θεωρούν λοιπόν πως το εν λόγω μοντέλο και πρώην παίκτρια ριάλιτι γνώριζε πολύ καλά την ποσότητα των ναρκωτικών που βρισκόταν μέσα στο σπίτι της.

Πώς έφτασαν στα ίχνη της
Σύμφωνα με όσα μεταδίδει ο δημοσιογράφος Μαρίνος Αλειφέρης στην εκπομπή Live News, για τα δύο αυτά άτομα υπάρχουν πληροφορίες ότι είναι, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, μέλη ενός μεγαλύτερου κυκλώματος, το οποίο φαίνεται ότι διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών, τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στα Νότια Προάστια.

Όταν έφτασαν οι πληροφορίες στα χέρια της αστυνομίας τέθηκε σε παρακολούθηση ο 32χρονος σύντροφος του μοντέλου, με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν στη Νέα Σμύρνη, απ’ όπου και ξεκίνησε να ξετυλίγεται το κουβάρι της υπόθεσης.

Παράλληλα, απαντώντας στο επιχείρημα του συντρόφου του μοντέλου ότι απλώς μετάφερε την εν λόγω ποσότητα, πηγές από την αστυνομία τονίζουν ότι πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Αυτό πρακτικά σημαίνει είναι πολύ δύσκολο ένα κύκλωμα να εμπιστευτεί τόσο μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών, σε ένα άτομο που δεν ξανακάνει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν και δεν έχει δώσει δείγματα εμπιστοσύνης.

in.gr


Ροή ειδήσεων

Advertisement