Connect with us

Στοίχημα

Η εικόνα τους «δείχνει»… γκολ

Published

on

Μάθε τα πάντα για την Πάμεστοιχημα εγγραφή

Οι αγώνες των Εθνικών ομάδων έλαβαν τέλος και ξεκινάνε εκ νέου τα πρωταθλήματα, κάτι που οι περισσότεροι Έλληνες φίλαθλοι περιμένουν με ανυπομονησία, μιας και αυτό το Σαββατοκύριακο ξεκινάει και το Ελληνικό.

Σήμερα, στο πρόγραμμα υπάρχει μόλις ένα ματς από τις κορυφαίες Λίγκες της Ευρώπης και αυτό θα γίνει στη Βρετάνη, εκεί όπου η Λοριάν θα υποδεχθεί τη πρωταθλήτρια, αλλά ντεφορμέ Λιλ.

Λοριάν: Με πρώτο στόχο την παραμονή, η Λοριάν έχει ξεκινήσει αρκετά καλά τη φετινή μάχη της στη μεγάλη κατηγορία, έχοντας ήδη σκοράρει σε όλες τις αναμετρήσεις της, ασχέτως αποτελέσματος. Στην έδρα της παραμένει αήττητη και φιλοξενώντας τη Λιλ θα επιχειρήσει να τη κοιτάξει στα μάτια, μιας και μιλάμε για την πρωταθλήτρια, μια ομάδα που θα παίξει στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Πρώτο μέλημα του κόουτς Πελισιέ είναι να κρατήσει τους αντιπάλους επιθετικούς μακριά από την εστία του, ενώ σε περίπτωση που σκοράρει πιθανότατα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο την αμυντική του γραμμή.

Λιλ: Μόλις την περασμένη αγωνιστική, αυτή πριν τα ματς των Εθνικών ομάδων, κατάφερε η Λιλ να πάρει τη πρώτη της νίκη για φέτος, παρότι μιλάμε για την ομάδα που πέρσι έκανε την έκπληξη, ενώ φέτος πήρε και το Σούπερ Καπ κόντρα στη Παρί. Ο νέος κόουτς Γκουρβενέκ ακόμα δεν έχει βρει τη «χημεία» που θέλει με τους παίκτες του, ενώ αμυντικά υπάρχουν αρκετά θέματα που δεν έχουν λυθεί. Η ομάδα έχει ταλέντο, όμως της λείπει αυτό το «κάτι» ώστε να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις και τις πρώτες θέσεις. Στη Βρετάνη θα παίξει επιθετικά με στόχο ένα γρήγορο γκολ, ενώ μοναδικός απών είναι ο Ρενάτο Σάντσες.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Με ένα αρκετά ενδιαφέρον παιχνίδι ανοίγει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής στη Λιγκ 1 και το έργο της Λιλ δε θα είναι καθόλου εύκολο. Οι πρωταθλητές έχουν πολλά αμυντικά θέματα και παρότι είναι ικανοί επιθετικά, δύσκολα θα κρατήσουν το μηδέν. Πάμε στο γκολ-γκολ του 1.80 από τον Stoiximan.

Για περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος και αναλύσεις κάντε κλικ στο www.cleverbet.gr. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Ροή ειδήσεων

Advertisement