Connect with us

Ελλάδα

Super League: Εκτός Vodafone TV τα κανάλια Novasports – Τι θα γίνει με τους συνδρομητές

Published

on

Αποχωρούν στις 15 Οκτωβρίου τα αθλητικά κανάλια Novasports από τη συνδρομητική τηλεόραση Vodafone TV. Τα κανάλια ήταν διαθέσιμα είτε μέσω συγκεκριμένων πακέτων είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης, ωστόσο η συμφωνία δεν ανανεώθηκε.

Υπενθυμίζεται πως μεταξύ άλλων τα κανάλια της Nova φιλοξενούν ομάδες της Super League όπως ο Ολυμπιακός, ο Άρης, ο Ατρόμητος, ο Αστέρας Τρίπολης και ο ΠΑΣ Γιάννινα. Αλλά και άλλες διοργανώσεις όπως η Ευρωλίγκα και το ισπανικό και το γερμανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

Όπως σημειώνεται στην επίσημη ανακοίνωση της Vodafone «Σας ενημερώνουμε ότι από τις 15/10/2021 τα κανάλια Novasports δεν θα είναι πλέον διαθέσιμα στο πακέτο Vodafone TV Sports kids της υπηρεσίας Vodafone TV, είτε ως πρόσθετη υπηρεσία στο πρόγραμμα Vodafone Home Triple Play είτε ως ξεχωριστή υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης για τους συνδρομητές Vodafone Home Double Play, λόγω της λήξης της σχετικής συμφωνίας με τον πάροχο περιεχομένου. Oι συνδρομητές που επηρεάζονται έχουν, ανάλογα με το ενεργό τους πρόγραμμα, το δικαίωμα καταγγελίας αζημίως (εξαιρούνται τυχόν επιδοτήσεις) εντός δύο μηνών από τις 15/10/2021».​

Ροή ειδήσεων

Advertisement