Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Έρχεται… με φορά ο Διαγόρας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Διαγόρας πήρε εύκολα το εισιτήριο νικώντας με το ευρύ 3-0 τον Ερμή Μελιγούς για το Κύπελλο Ελλάδος

 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

 

Με φόρα έρχεται ο Διαγόρας Βραχνεϊκων από την περσινή αγωνιστική περίοδο αφού στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος νίκησε εύκολα με 3-0 τον Ερμή Μελιγούς.

Το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήγκου δεν άφησε τον αντίπαλό του να κάνει το παιχνίδι του μέσα στα Βραχνεϊκα και από το πρώτο μέρος ήδη τον είχε φορτώσει… με τρία τέρματα.

Οι Βραχνιώτες με το «καλημέρα» έδειξαν στον Ερμή ότι δεν θα έχουν εύκολο απόγευμα με τον Θόδωρο Βλασόπουλο στο 5΄της συνάντησης με σουτ να στέλνει την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Στο 18’ ο Σκεπετάρης πραγματοποίησε ωραίο σουτ έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον πορτιέρο Γιαννούση με υπερένταση να απομακρύνει δύσκολα.

Το γκολ δεν άργησε να έρθει και στο 27’ ο Σκερπετάρης εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σιδέρης με την βοήθεια και της τύχης (βρήκε σε αντίπαλο) έστειλε την μπάλα στα δίχτυα «γράφοντας» το 1-0 για τους Βραχνιώτες.

Αυτό το γκολ έλυσε… το όποιο άγχος των «μπλε» και στο 38’ ο Σκεπετάρης στοπάρει ωραία την μπάλα με αποδέκτει τον Αλεξανδρή που σούταρε μέσα από την περιοχή διπλασιάζοντας τα τέρματα για την ομάδα του Διαγόρα.
Ένα λεπτό πριν ολοκληρωθούν τα 45’ ο Γεωργαντόπουλος από τα δεξιά έσπασε την μπάλα στον Αλεξανδρή και αυτός με ωραίο σκαφτό σουτ κάνει το 3-0 για τους Βραχνιώτες όπου και ήταν το σκορ του ημιχρόνου.

Στο 59′ ο Διαγόρας είχε δοκάρι με κεφαλιά του Παπαδόπουλου ενώ στο 70’ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν τα δοκάρια με κεφαλιά του  Ράλλιου.

Ο Διαγόρας φυσικά θα μπορούσε να είχε σημειώσει και άλλο γκολ όταν στο 76′ ο Αλεξανδρής έκανε το σουτ από το ύψος του πέναλτι με τον Γιαννούση για μια ακόμα φορά να αποκρούει δύσκολα σε κόρνερ.

 

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΒΡΑΧΝΕΪΚΩΝ (Α. Ζήκος): M. Mικές, Σαρρής (72΄ Γκολφινόπουλος), Ε. Μικές (87΄Μπάδας), Σιδέρης (46΄Παπαδόπουλος), Ν. Βλασόπουλος, Αποστολόπουλος (65΄Τσεκούρας), Θ. Βλασόπουλος, Σταυρόπουλος, Αλεξανδρής, Γεωργαντόπουλος, Σκεπετάρης (65΄Καραμπούλας).

ΕΡΜΗΣ ΜΕΛΙΓΟΥΣ (Κ. Καλογιαννίδης): Κ. Γιαννούσης, Παπαδόπουλος (90΄ Κόλλιας), Πολυμενάκος, Γ. Ράλλιος, Μπίσσιας, Σ. Γιαννούσης, Καδάς (56΄Κοδέλλας), Μπάξτον, Τσιώλης (56΄Π. Σούρσος), Κ. Σούρσος

O φακός του gnomip.gr βρέθηκε στο δημοτικό γήπεδο Βραχνεϊκων και αποθανάτισε την αναμέτρηση

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement