Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Δυνατές επιθέσεις, αδύναμες άμυνες

Δημοσιεύθηκε

στις

Μάθε τα πάντα για τις ιντερβετεν προσφορές*

Μπορεί το Γαλλικό πρωτάθλημα να μην έχει την αίγλη ή την ποιότητα άλλων όπως το Αγγλικό, το Ισπανικό ακόμα και το Ιταλικό, όμως τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότεροι σπουδαίοι παίκτες αποφασίζουν να παίξουν εκεί, ανεβάζοντάς το σε επίπεδο.

Στη σημερινή αγωνιστική, στη Λιγκ 1 υπάρχει ένα πολύ δυνατό παιχνίδι, ανάμεσα σε δυο πρώην πρωταθλήτριες και φυσικά μιλάμε για το ντέρμπι της Μονακό κόντρα στη Μαρσέιγ. Πρόκειται για ένα ματς μεταξύ δυο φιλόδοξων ομάδων, που θα ψάξουν τους βαθμούς για να ανέβουν ακόμα πιο ψηλά στη κατάταξη.

Μονακό: Έχοντας ήδη χάσει τον ένα μεγάλο στόχο για τη σεζόν, την παρουσία στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, η Μονακό κατάφερε να πάρει τη πρώτη της νίκη στη Λιγκ 1 αμέσως μετά, επικρατώντας 2-1 εκτός της Τρουά. Το ρόστερ της ομάδας του Νίκο Κόβατς είναι πολύ υψηλού επιπέδου και όλοι περιμένουν τη στιγμή που η Μονακό θα βρει το ρυθμό της και θα αρχίσει να παίρνει τα αποτελέσματα. Κόντρα στη Μαρσέιγ το ματς είναι αρκετά σημαντικό, μιας και πέραν του ότι είναι ένα τοπικό ντέρμπι, με νίκη θα δώσει λίγη χαρά στον κόσμο και θα ξαναμπεί «γερά» στη μάχη της 3άδας, που είναι και ο στόχος στο πρωτάθλημα. Για το ματς αυτό, ο Κροάτης τεχνικός δε θα έχει τους βασικούς Γκολοβίν, Φόλαντ, Σιντιμπέ και Μαριπάν.

Μαρσείγ: Έχοντας μάθει τη τιμωρία των δυο παικτών της (Παγιέ και Γκονζάλες) για όσα έγιναν πριν μερικές εβδομάδες στη Νίκαια, η Μαρσέιγ γνωρίζοντας επίσης πως το ματς με τη Νις θα επαναληφθεί, πηγαίνει στο γειτονικό Μονακό με στόχο το τρίποντο, ώστε να διατηρηθεί σε «τροχιά» 3άδας. Ο Σαμπαολί σίγουρα δεν είναι ικανοποιημένος που δε θα έχει δυο πολύ σημαντικά «γρανάζια» της εντεκάδας του, όμως υπάρχει αρκετό βάθος στον πάγκο της ομάδας. Ο Αργεντινός δούλεψε πολύ με τους παίκτες του κατά τη διακοπή, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, μιας και οι Μασσαλοί παρότι σκοράρουν με άνεση μέχρι ώρας, δεν έχουν καταφέρει να κρατήσουν σε κανένα από τα ματς τους το μηδέν στην άμυνα, κάτι που είναι βασικό ενόψει του αγώνα με τους Μονεγάσκους.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Ένα από τα πιο παραδοσιακά ντέρμπι της νότιας Γαλλίας είναι το Μονακό-Μαρσέιγ και με την εικόνα που έχουν δείξει και οι δυο ομάδες μέχρι ώρας φέτος σε επίθεση και άμυνα, το γκολ-γκολ μοιάζει σχεδόν αδύνατο να μην επιβεβαιωθεί στο 1.72 του Stoiximan.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement