Connect with us

Ελλάδα

Η ομιλία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 85η ΔΕΘ

Published

on

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραχωρεί ομιλία στο Βελλίδειο, στο πλαίσιο της ΔΕΘ 2021. Οι εξαγγελίες του Πρωθυπουργού για φοροελαφρύνσεις, στήριξη στους νέους αλλά και μέτρα… έκπληξη.

Και συνέχισε: «Εδώ ανακοίνωσα την αγορά των 18 rafale, τα οποία σύντομα θα γίνουν 24. Φέτος βρίσκομαι και πάλι στη Θεσσαλονίκη για να περιγράψω το σχέδιο μας για την Ελλάδα που αλλάζει, βαδίζει μπροστά και κοιτάζει ψηλά. Κυρίως όμως για να παρουσιάσω τα περισσότερα που μπορούμε να πετύχουμε μαζί το 2022».

«Οι Έλληνες, πλέον, πληρώνουν λιγότερους φόρους παντού. Επίσης, εργαζόμενοι και επιχειρήσεις καταβάλουν λιγότερες εισφορές. Τα σύνορα μας φυλάσσονται ευρωπαϊκά και διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάκαμψης που θα χρηματοδοτεί το κοινό μας μέλλον. Είχαμε σημαντικές απώλειες, αλλά ήταν λιγότερες από τα περισσότερα ευρωπαϊκά κράτη, αναφορικά με την πανδημία».

«Μόλις την περασμένη Τρίτη ανακοινώθηκε ότι το ΑΕΠ σημείωσε άλμα 16,2%. Γι’ αυτό και σήμερα είμαι σε θέση να εξαγγείλω την αναθεώρηση του στόχου ανάπτυξης της οικονομίας από το 3,6 στο 5,9%».

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement