Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Το gnomip.gr στην 85η ΔΕΘ-Οι επαφές Φαρμάκη, ποιοι επισκέφθηκαν το περίπτερο της Περιφέρειας

Published

on

Άνοιξε σήμερα το πρωί τις πύλες της η 85η ΔΕΘ με τα επίσημα εγκαίνια και τις επισκέψεις του Πρωθυπουργού και υπουργών στα περίπτερα των εκθετών.

Η “Γ” βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και σας μεταφέρει εικόνες από τη ΔΕΘ, η οποία εξελίσσεται με σημαντικό ενδιαφέρον και για τη Δυτική Ελλάδα, η οποία έξαλλου δίνει το παρών με το περίπτερο της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, το οποίο το πρωί του Σαββάτου επισκέφθηκαν πολλοί υπουργοί και άλλοι αξιωματούχοι.

Μεταξύ άλλων, το περίπτερο επισκέφθηκαν και συνομίλησαν με τον Περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη, ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικιλιας, ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία δημιουργίας ενός σχεδίου τουριστικής ανάπτυξης προσανατολισμενο στις ιδιαίτερες δυνατότητες της περιοχής.

Επίσης, ιδιαίτερη αξία είχε η επίσκεψη του υπουργού Υγείας, Θανάση Πλευρη, στον οποίο τέθηκε από την πλευρά του Περιφερειαρχη η ανάγκη ενίσχυσης του τοπικού συστήματος Υγείας και ιδιαίτερα των περιφερειακών νοσοκομείων και κέντρων Υγείας προκειμένου να ανακουφιστεί η πίεση που ασκείται στο ΠΓΝΠ.

Το περίπτερο της Περιφέρειας επισκέφθηκαν επίσης, ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδωνη και ο υφυπουργός Πολιτισμού, Νικόλας Γιατρομανωλάκης, ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Σπήλιος Λίβανος, ο νέος υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστος Στυλιανίδης, ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Μαργαρίτης Σχοινάκι, κ.ά.

Σημειώνεται τέλος, ότι ιδιαίτερη σημασία για την περιοχή είχε και η αναφορά του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη., κατά την επίσκεψή του στο περίπτερο του ΟΣΕ για το μεγάλο σιδηροδρομικό “προτζεκτ”, ύψους άνω των 3 δις ευρώ, μέρος του οποίου είναι και η σύνδεση του τρένου με το λιμάνι της Πάτρας, ένα έργο για το οποίο πρέπει να αναμένονται εξελίξεις το αμέσως επόμενο διάστημα

Ροή ειδήσεων

Advertisement