Connect with us

Αθλητισμός

Καθάρισαν οι μικροί-Η Παναχαϊκή πέρασε και από τη Σαλαμίνα(2-0)-Πρώτα γκολ με τα κοκκινόμαυρα για Στασινόπουλο και Λούσκο-

Published

on

Σπουδαία πρόκριση στην 3η φάση του κυπέλλου, πήρε η Παναχαϊκή η οποία πέρασε και από τη Σαλαμίνα, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Αίαντα.

Σκόρερ για τους «κοκκινόμαυρους» οι Στασινόπουλος και Λούσκος, που άνοιξαν λογαριασμό, σημειώνοντας τα πρώτα τους τέρματα με τη φανέλα της Παναχαϊκής.

Η ομάδα του Ζέλικο Κάλαιτζιτς, σοβαρεύτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, πέτυχε δύο γκολ και καθάρισε την πρόκριση, περιμένοντας τώρα στην επερχόμενη κλήρωση σύλλογο της Superleague 2.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Δ. Καλύκας): Ασημένης, Μπέκος, Λιάτος, Μεγαλοοικονόμου, Τζαφέρις, Ζαφειρίδης, Νταουτάϊ (71′ Γκέρκης), Κατίδης, Κρέσιτς (60′ Θέος), Ραχήμ (83′ Σαρρηγιάννης), Βύρης (83′ Ντίας).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Ζ. Κάλαϊτζιτς): Αθανασόπουλος, Μπελεζάκης, Στασινόπουλος (83′ λ.τ. Κοτσόκολος), Σμίλτος, Κωνσταντακόπουλος, Παπαχρονόπουλος, Τεγούσης, Στεργίδης (83′ Λιμάτσι), Αλεξόπουλος (69′ Λούσκος- 90′ λ.τ. Γούλας), Χαντί, Κυβελίδης (90′ Κατσής).

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ(PANACHAIKI FORUM/ALEXANDROS PATRAS)

Ροή ειδήσεων

Advertisement