Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ 2021: Οι αντιδράσεις της αντιπολίτευσης στη συνέντευξη Τύπου

Δημοσιεύθηκε

στις

Έντονες ήταν οι αντιδράσεις από την αντιπολίτευση για τα όσα είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στη συνέντευξη Τύπου στα πλαίσια της ΔΕΘ 2021.

Ο ΣΥΡΙΖΑ άσκησε σκληρή κριτική κάνοντας λόγο για «δίωρη κοροϊδία σε πανελλαδική μετάδοση», το ΚΙΝΑΛ σημειώνει ότι η πολιτική του κ. Μητσοτάκη «οδηγεί στην αύξηση των κοινωνικών ανισοτήτων», ενώ η Ελληνική Λύση κάνει λόγο για ένα πρωθυπουργό που υπόσχεται «φιλοδωρήματα».

«Η κατ’ ευφημισμό συνέντευξη Τύπου – ορισμένες ερωτήσεις για το πόσο πετυχημένος είναι τελικά ο κ. Μητσοτάκης παραήταν σκληρές και απρόσμενες – ήταν μία δίωρη κοροϊδία σε πανελλαδική μετάδοση: Αποτυχημένος, φοβισμένος, αδιόρθωτος και σε αποδρομή ο κ. Μητσοτάκης, περιορίστηκε σε ένα κρεσέντο αλαζονείας και υποσχέσεις για εκρηκτική ανάπτυξη, την ώρα που οι πολίτες οδηγούνται σε καθημερινή φτωχοποίηση» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε ανακοίνωσή του για την συνέντευξη Τύπου του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ 2021.

Και προσθέτει: « Αποτυχημένος: Αυτοσυγχαίρεται πως «διαχειρίστηκε με επιτυχία τις κρίσεις», αλλά έδιωξε τους υπουργούς που διαχειρίστηκαν την πανδημία που πάλι είναι εκτός ελέγχου και τις πυρκαγιές.

Ροή ειδήσεων

Advertisement