Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Όπως και στον Ταύρο

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή κοντράρεται σήμερα (4 μ.μ.) για τη 2η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος στην Σαλαμίνα με τον Αίαντα

 ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Ο στόχος είναι ένας, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος. Η Παναχαϊκή σήμερα (4 μ.μ.) φιλοξενείται από τον Αίαντα Σαλαμίνας και θέλει να έχει μια ανάλογη εικόνα όπως και με τον Φωστήρα στον Ταύρο παίρνοντας το εισιτήριο και να συνεχίσει να μπαίνει στις κληρώσεις του Κυπέλλου.

Ωστόσο χθες εμφανίστηκε πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στους κοκκινόμαυρους με τον έμπειρο ποδοσφαιριστή Μπουρλάκη. Αυτό ανάγκασε τον Σέρβο τεχνικό Ζέλικο Κάλαϊτζιτς να τον αφήσει εκτός αποστολής για το σημερινό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αίαντα.

Οι κοκκινόμαυροι βρίσκονται από χθες το απόγευμα σε ξενοδοχείο στα Ίσθμια και είναι πανέτοιμοι να πάρουν μια ακόμα πρόκριση.

Ο Σέρβος τεχνικός και σε αυτό το παιχνίδι είναι διαβασμένος αρκετά και έχει εστιάσει τις αδυναμίες του αντιπάλου τις οποίες και θα προσπαθήσουν σήμερα οι «κοκκινόμαυροι» να «χτυπήσουν».

Οι Αχαιοί θέλουν τη νίκη που θα τους φέρει στην επόμενη φάση του θεσμού αλλά γνωρίζουν παράλληλα ότι μόνο με αγωνιστική πειθαρχία και επιμονή θα επιτευχθεί ο στόχος.

Ο Αίας Σαλαμίνας ετοιμάζει γιορτή γνωρίζοντας ότι ομάδες με ιστορία σαν την Παναχαϊκή δεν θα έχει την ευκαιρία να αντιμετωπίζει καθημερινά.

Αυτό σημαίνει ότι οι κοκκινόμαυροι δεν θα έχουν καθόλου εύκολο έργο αφού ομάδες σαν τον Αίαντα θα τα δώσουν τα πάντα για να νικήσουν την ιστορική ομάδα.

Το θετικό είναι ότι οι Πατρινοί βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση έχοντας παράλληλα και την ψυχολογία από το πρώτο παιχνίδι με τον Φωστήρα στον Ταύρο και θα ματώσουν… εντός τον αγωνιστικών γραμμών για την πρόκριση.

Χθες λοιπόν μετά την τελευταία πρωινή προπόνηση ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από τους: Αθανασόπουλο, Μπαμπούνη, Κυβελίδη, Στεργίδη, Θεοφάνη, Σελινιωτάκη, Στασινόπουλο, Κατσή, Θανόπουλο, Αλεξόπουλο, Λιμάτσι, Λούσκο, Κοτσόκολο, Παπαχρονόπουλο, Τεγούση, Κωνσταντακόπουλο, Μπελεζάκη, Σμίλτο, Χαντί, Γούλα.

Οι 20 ποδοσφαιριστές είναι ετοιμοπόλεμοι για να δώσουν μια ακόμα μάχη για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΚΟΝΤΑ ΚΑΙ Ο ΣΤΑΘΑΚΗΣ

Ο επικεφαλής της Παναχαϊκής Πέτρος Σταθάκης βρίσκεται στην Ελλάδα μετά το σύντομο ταξίδι που είχε στην Αμερική για προσωπικούς κι επαγγελματικούς λόγους και σήμερα θα είναι κοντά στους κοκκινόμαυρους στη Σαλαμίνα παρακολουθώντας την προσπάθεια που θα καταβάλλουν για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Να θυμίσουμε ότι ο Πέτρος Σταθάκης θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά τους κοκκινόμαυρους σε επίσημο παιχνίδι αφού με τον Φωστήρα ήταν εκτός Ελλάδος.

Σφυρίζει… ο Καλογερόπουλος

Στο παιχνίδι του Αίαντα με την Παναχαϊκή διαιτητής της συνάντησης έχει οριστεί ο Καλογερόπουλος από τον σύνδεσμο Αθηνών με βοηθούς τους Μητράκο-Γκούντα από τον ίδιο σύνδεσμο. Παρατηρητής θα είναι ο Τζωρτζάκος από τη Δυτ. Αττική.

 

 Ξεσηκώνει τον κόσμο η διοίκηση

Όπως έχουμε αναφέρει και παραπάνω ο Αίαντας ζει μεγάλες στιγμές που θα φιλοξενήσει στο γήπεδό του την ιστορική ομάδα της Παναχαϊκής. Καθόλη τη διάρκεια της εβδομάδας η σελίδα της ομάδας «ανέβαζε» πόσο σημαντικός είναι ο σημερινός αγώνας με την Παναχαϊκή υμνώντας παράλληλα τον αχαϊκό σύλλογο.

Για όσους Πατρινούς ταξιδέψουν στη Σαλαμίνα για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα πρέπει να γνωρίζουν ότι τα εισιτήρια θα κυμαίνονται στα 15 ευρώ.

Να αναφέρουμε επίσης ότι οι άνω των 18 ετών θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες τους τελευταίους 6 μήνες.

Για τους 0-12 ετών η είσοδος θα είναι ελεύθερη ενώ για τους 13 έως 17 ετών η είσοδος θα γίνει μόνο με Test (PCR, Rapid & Self Test).

Όπως ανακοίνωσε η σελίδα της ομάδας θα υπάρχει αυστηρός έλεγχος και παρακαλούνται όλοι οι φίλαθλοι να είναι τουλάχιστον μίση ώρα πριν από την έναρξη του αγώνα (ώρα αγώνα 16:00) στο γήπεδο για την ομαλή εξυπηρέτηση όλων.

Ροή ειδήσεων

Advertisement