Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ερασιτεχνικό

ΕΠΣ ΑΧΑΪΑΣ: Κληρώνει τα τοπικά

Δημοσιεύθηκε

στις

Απόψε στις 7:30 στο Ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» θα γίνει γνωστό το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΠΣ Αχαΐας

Ο καιρός που έχουν μείνει χωρίς αγωνιστική δράση οι ομάδες είναι πολύ μεγάλος και όλοι ευελπιστούν φέτος να κυλήσουν τα πράγματα πιο ομαλά. Σίγουρα οι δυσκολίες θα υπάρχουν αφού η πανδημία έχει αλλάξει τη ζωή μας και το υγειονομικό πρωτόκολλο θα είναι αυστηρό. Ευχή όλων είναι να ξεκινήσουν και να ολοκληρωθούν τα πρωταθλήματα όμως παράλληλα πρέπει να φροντίσουμε να είμαστε προσεκτικοί τηρώντας τα μέτρα για να μην έχουμε κρούσματα και στη συνέχεια αναβολές αναμετρήσεων.

Απόψε λοιπόν στις 7:30 στο ενωσιακό γήπεδο «Α. Κάνιστρας» θα πραγματοποιηθούν οι κληρώσεις των πρωταθλημάτων και του Κυπέλλου και οι εκπρόσωποι των σωματείων θα πρέπει να έχουν μαζί τους πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης ή αποδεικτικό ότι έχουν διενεργήσει πρόσφατο rapid test για να μπορούν να παραβρεθούν στη διαδικασία.

Να θυμίσουμε ότι στην Α’ Κατηγορία οι ομάδες θα χωριστούν σε 3 Ομίλους (3×10) με γεωγραφικά κριτήρια.

Στη Β’ Κατηγορία οι ομάδες θα χωριστούν σε δύο Ομίλους, οι οποίοι θα απαρτίζονται από 16 και 15 ομάδες, αντίστοιχα, με γεωγραφικά κριτήρια και εδώ.

Τέλος η Γ’ Κατηγορία θα διεξαχθεί σε δύο Ομίλους, με γεωγραφικά επίσης κριτήρια.

Υπενθυμίζουμε ότι η έναρξη των πρωταθλημάτων της Α’ Κατηγορίας θα πραγματοποιηθεί στις 25-26 Σεπτεμβρίου, της Β’ Κατηγορίας στις 9-10 Οκτωβρίου και της Γ’ κατηγορίας στις 30-31 Οκτωβρίου.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement