Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Στοίχημα

Ανεβάζει «στροφές» η Έβερτον

Δημοσιεύθηκε

στις

μάθε τα πάντα για τις Pamestoixima προσφορές*.

Μια άκρως ενδιαφέρουσα Δευτέρα έχουμε σήμερα, με αρκετά ματς που θα μας κρατήσουν συντροφιά μέχρι αύριο, όταν θα έχουμε την επίσημη έναρξη των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Ματς για την Ελληνική Σούπερ Λιγκ, την Αγγλική Πρέμιερ Λιγκ, την Ισπανική Λα Λίγκα και άλλα πολλά, υπάρχουν στο σημερινό μας κουπόνι.

Το παιχνίδι που θα μας απασχολήσει στοιχηματικά, είναι αυτό που θα γίνει στο Λίβερπουλ, ανάμεσα στην Έβερτον και τη Μπέρνλι, αναμέτρηση που κλείνει την 4η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Έβερτον: Άρχισε να βρίσκει για τα καλά τα «πατήματά» της πριν τη διακοπή η Έβερτον, η οποία γενικότερα έχει ξεκινήσει αρκετά καλά με τον Ράφα Μπενίτεθ στον πάγκο της. Η ομάδα από το Λίβερπουλ έχει 7 πόντους στα 3 πρώτα ματς και θα ψάξει ακόμα ένα τρίποντο για να ανέβει στη κορυφή, ασχέτως αν έχει… παρέα. Ο Ισπανός τεχνικός μπορεί να μην έλαβε και τις καλύτερες των υποδοχών λόγω του «κόκκινου» παρελθόντος του, όμως σιγά σιγά κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου. Κόντρα στη Μπέρνλι το ματς δε θα είναι εύκολο, μιας και οι φιλοξενούμενοι είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα που πολλές φορές αιφνιδιάζει τους αντιπάλους της, όμως τα «ζαχαρωτά» έχουν τρόπους επιθετικά να βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα.

Μπέρνλι: Σε πολλούς έχει κάνει εντύπωση τα τελευταία χρόνια το πως καταφέρνει έστω και στο φινάλε, η Μπέρνλι να σώζει την παρτίδα και να μένει στη κορυφαία λίγκα της Αγγλίας, όμως οι «κλάρετς» έχουν δουλέψει πολύ για να είναι ανταγωνιστικοί. Με τον Ντάις στον πάγκο τους έχουν αναπτύξει ένα προφίλ σκληροτράχηλης ομάδας, που παλεύει όλα τα ματς μέχρι το τελευταίο σφύριγμα και δεν παραδίδεται ποτέ. Ειδικά, δε, αν είναι ντέρμπι παραμονής, η Μπέρνλι ανεβαίνει επίπεδο. Είναι ίσως η πιο… Βρετανική ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ. Κόντρα στην Έβερτον θα παραταχθεί αμυντικά, θα παίξει τη κόντρα και σίγουρα θα βρει φάσεις. Το μεγάλο… στοίχημα είναι κατά πόσο θα αντέξει τη πίεση.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Η Μπέρλνι δύσκολα θα αλλάξει τρόπο παιχνιδιού, τη στιγμή που οι γηπεδούχοι είναι σαφώς πιο ποιοτικοί σαν σύνολο και θα βρουν φάσεις. Μπορεί να είναι ένα αρκετά «ύπουλο» ματς, όμως θεωρούμε πως ο άσος έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί στο 1.72 της Novibet.

Νόμιμες Στοιχηματικές με προσφορές* εγγραφής στον Άρχοντα. (*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις)

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement