Connect with us

Παναχαϊκή

Πολλά τα οφέλη για την Παναχαϊκή

Published

on

 

Όταν διαθέτει μικρούς με ψυχή τότε το μέλλον θα είναι μακρύ για τον κοκκινόμαυρο σύλλογο 

ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ 

 

Όταν έχει τέτοιους μικρούς τότε η Παναχαϊκή έχει μέλλον. Οι «κοκκινόμαυροι» δεν κέρδισαν την Κυριακή μόνο τον Αίαντα Σαλαμίνας αλλά και πολλά άλλα.

Όπως αναφέραμε στο χθεσινό ρεπορτάζ οι παίκτες της Παναχαϊκής έχουν καταλάβει το πόσο βαριά είναι η φανέλα της ομάδας και αυτό που έκαναν ήταν να αγωνιστούν για την ιστορία του συλλόγου αρχικά και μετέπειτα για τους εαυτούς τους.

Αυτό που επισημάναμε επίσης είναι ότι οι «κοκκινόμαυροι» πήραν δύο προκρίσεις σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις. Και αυτό το βάζουμε στα κέρδη αφού η ομάδα έχει χτιστεί από την αρχή.

Το σημαντικότερο όμως όλων είναι ότι η Παναχαϊκή έχει μέλλον με τους πιτσιρικάδες που διαθέτει. Τα χθεσινά γκολ των «κοκκινόμαυρων» ήρθαν από τους 19χρονους Νίκο Στασινόπουλο και Γιώργο Λούσκο, ενώ δραστήριος ήταν και ο Μανώλης Παπαχρονόπουλος. Μάλιστα λίγο έλλειψε να πετύχει ένα ακόμα γκολ και ο Λιμάτσι.

Ο Σέρβος τεχνικός, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς φαίνεται να στηρίζει το νέο αίμα και να τους δίνει ευκαιρίες και αυτό μπορεί να μετρηθεί στα θετικά. Όπως και το ότι η νέα Παναχαϊκή που φέτος θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική θα έχει την ευκαιρία να «ψήσει» για τα καλά τους μικρούς αποκτώντας εμπειρίες και όταν έρθουν η άνοδος και η επιστροφή στα σαλόνια της Σούπερ Λιγκ θα είναι πιο έτοιμοι να βοηθήσουν.

Αυτά είναι τα κέρδη που έχει μέχρι στιγμής η «κοκκινόμαυρη» ομάδα με τον Σέρβο τεχνικό να γνωρίζει πώς να «παντρέψει» τους νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με τους έμπειρους.

ΣΗΜΕΡΑ ΡΕΠΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ

Μετά την χθεσινή χαλαρή προπόνηση των κοκκινόμαυρων ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς σήμερα θα δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Η συνέχεια θα δοθεί με πρωινές προπονήσεις αύριο, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Όσον αφορά το Σάββατο η διοίκηση ψάχνει να βρει αντίπαλο για να δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι. Φυσικά θέλει ομάδα με δικό της γήπεδο και τις επόμενες ημέρες θα κάνει γνωστό ποια θα είναι αυτή. Πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι θα είναι ο Παναγρινιακός στο Αγρίνιο.

ΚΑΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ…

Αν κανείς ανατρέξει στην σελίδα της Παναχαϊκής στο διαδίκτυο θα δει κάποια βιντεάκια που παίζουν καθόλη την διάρκεια της χθεσινής αλλά και σημερινής ημέρας. Ο ένας εκ των αρχηγών Λυμπέρης Στεργίδης έκανε την αρχή αναφέροντας το όνομά του και εν συνεχεία είπε: «ετοιμαστείτε, έρχονται…». Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο επικοινωνιακό κομμάτι που έχει ετοιμάσει η διοίκηση θέλοντας να αφήσει σε αγωνία τους φιλάθλους για το τι έρχεται στην συνέχεια για την κοκκινόμαυρη ομάδα.

Πληροφορίες της «Γ» αναφέρουν ότι μπορεί να έχει σχέση με τα εισιτήρια διαρκείας αλλά και το νέο σάιτ που θα δημιουργηθεί όπως και το Παναχαϊκή tv που επαναρχίζει.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΗΣ “Γ”

Ροή ειδήσεων

Advertisement