Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Μαχαιριές σε 15χρονο  στην πλατεία της Αρόης- Η Ασφάλεια αναζητά τα ίχνη των δραστών

Αναστάτωση προκάλεσε το προχθεσινό αιματηρό επεισόδιο μετά από τη σύρραξη ομάδας νεαρών  

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Ανησυχία και προβληματισμό έχει προκαλέσει το αιματηρό επεισόδιο που σημειώθηκε προχθές αργά το βράδυ στην πλατεία της Αρόης, όπου τραυματίστηκε 15χρονος με αιχμηρό αντικείμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ανήλικος τραυματίστηκε μετά από συμπλοκή που σημειώθηκε με την παρουσία δέκα περίπου νεαρών, εκ των οποίων κάποιοι του προκάλεσαν ευτυχώς τραύματα στον γλουτό (δύο μαχαιριές) και στον μηρό.

Ο νεαρός διακομίστηκε στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αμέσως ενημερώθηκε η Αστυνομία, η οποία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη ή των δραστών.

Πριν από τη συμπλοκή φέρεται να είχε προηγηθεί επεισόδιο στην πλατεία, το οποίο μετατράπηκε σε σύρραξη, για άγνωστους λόγους.

Αστυνομικοί της Ασφάλειας προσπαθούν να διακριβώσουν τα αίτια που προκάλεσαν το επεισόδιο, καθώς και τα κίνητρα των δραστών, τα ίχνη των οποίωνα αναζητούνται. Αναζητούν στοιχεία από πληροφορίες ακόμα και από κάμερες της περιοχής προκειμένου να φθάσουν στα ίχνη των δραστών.

Ο 15χρονος φέρεται στην κατάθεσή του να μην έχει κατονομάσει ποιοί τον τραυμάτισαν και η μήνυση που έχει κατατεθεί είναι κατά αγνώστων.

Αξίζει ωστόσο να σημειωθεί πως στην περιοχή της Αρόης τα περιστατικά διαπληκτισμών ιδιαίτερα ανάμεσα σε νεαρούς φέρεται να είναι συχνά και οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν από την Αστυνομία να εντείνει τις περιπολίες.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement