Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Έφυγε από τη ζωή η δημοσιογράφος Γεωργία Παπαδοπούλου- Το συγκλονιστικό αντίο του συζύγου της και οι ευχαριστίες στους γιατρούς του ΠΓΝΠ

Δημοσιεύθηκε

στις

Η συνάδελφος Γεωργία Παπαδοπούλου έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 45 χρόνων, μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο. Ήταν σύζυγος ενός πολύ δικού μας ανθρώπου και ρεπόρτερ Ολυμπιακού στο σάιτ μας, Σταύρου Γεωργακόπουλου. Το SPORT24 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια.

Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού στο SPORT24 και πολύτιμος συνεργάτης μας, Σταύρος Γεωργακόπουλος, βιώνει τη μεγαλύτερη δοκιμασία της ζωής του. Η αγαπημένη του σύζυγος, Γεωργία, “έφυγε” από τη ζωή τα ξημερώματα, έχοντας δώσει γενναία μάχη με τη λευχαιμία για τέσσερα χρόνια.

Η Γεωργία Παπαδοπούλου ήταν συνάδελφος, εργαζόμενη για πολλά χρόνια στην εφημερίδα “Πρωταθλητής”, επιφορτισμένη με το ρεπορτάζ βόλεϊ, ενώ για πέντε μήνες ήταν κομμάτι και του SPORT24 Radio. Αφήνει πίσω της τρία παιδιά και τον αγαπημένο της Σταύρο, πριν συμπληρώσει τα 45 της χρόνια.

Ο ίδιος θέλησε να μοιραστεί το λυπηρό γεγονός μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, ευχαριστώντας τους γιατρούς που βρέθηκαν στο πλάι τους όλο αυτό το διάστημα και έκαναν τα αδύνατα δυνατά σε αυτόν τον πολύ σκληρό αγώνα. “Μαχήτρια, περήφανη, με το χαμόγελο στα χείλη και με τα παιδιά μας στο μυαλό της ως την τελευταία ανάσα…

Ακόμη κι από εκεί ψηλά, είμαι σίγουρος, ότι θα είναι πάντα δίπλα μας”, έγραψε στο φινάλε του μηνύματός του, δείχνοντας πόσο πάλεψε η Γεωργία με αξιοπρέπεια μέχρι τέλους, προκειμένου να βγει νικήτρια. Δυστυχώς, δεν τα κατάφερε. “Σήμερα υπό νορμάλ συνθήκες θα έπρεπε σε αυτό εδώ το post να σας ευχαριστήσω για τις ευχές σας λόγω της χθεσινής γιορτής.

Ξημέρωσε, ωστόσο, μια πολύ δύσκολη μέρα για την οικογένειά μας. Η Γεωργία Παπαδοπούλου, ο δικός μου Γώγος, έφυγε στις 4.05 π.μ. έπειτα από 4 χρόνια σκληρής και περήφανης μάχης με τη λευχαιμία. Από την πρώτη ώρα ως την τελευταία, πάλεψε γενναία, με όλες της τις δυνάμεις και με απίστευτη αξιοπρέπεια για να νικήσει. Κέρδισε πολλές “μάχες”, αλλά ο εχθρός αποδείχθηκε ανίκητος και κάθε φορά επέστρεφε πιο δυνατός. Αφήνει πίσω της τρία υπέροχα παιδιά και γλυκές αναμνήσεις 25 χρόνων.

Δεν πρόλαβε να φτάσει τα 45 χρόνια της, αλλά θέλω να πιστεύω ότι έζησε όμορφα, παρότι το νήμα κόπηκε πολύ νωρίς και πολύ άδικα. Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας από το φθινόπωρο του 2017 μέχρι σήμερα και -πιστέψτε με- ήταν πολύ περισσότεροι από όσους περίμενα.

Κυρίως τις αιματολόγους του “Ερρίκος Ντυνάν” Ελίνα Βερβέσου, Κατρίνα Κούτση, Φανή Καλάλα που έδωσαν συγκλονιστικό αγώνα πλάι μας, όπως και τους Αλέξανδρο Σπυριδωνίδη, Μαρία Λίγκα, Νίκο Σπυρίδη και Δημήτρης Αγγελινάς από το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πάτρας για τον ίδιο λόγο. Υ.Γ.: Ακόμη και μέσα από το νοσοκομείο φρόντισε χθες να μου κάνει το τελευταίο δώρο.

Ζήτησε, μάλιστα, να το έχει στα χέρια της, λίγο πριν φτάσω, για να μου κάνει έκπληξη. Μου την έκανε κι έφυγε με το πού άλλαξε η μέρα. Μαχήτρια, περήφανη, με το χαμόγελο στα χείλη και με τα παιδιά μας στο μυαλό της ως την τελευταία ανάσα… Ακόμη κι από εκεί ψηλά, είμαι σίγουρος, ότι θα είναι πάντα δίπλα μας”.

*Το SPORT24 εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια και την αμέριστη συμπαράστασή του στον Σταύρο και τα τρία παιδιά του.

*Το gnomip.gr εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στον συνάδελφο Σταύρο Γεωργακόπουλο.

ΠΗΓΗ

Περισσότερα


Ροή ειδήσεων

Advertisement