Connect with us

Ερασιτεχνικό

Ο Κυρσανίδης στην Κ19 του Ολυμπιακού

Published

on

Τι και αν ο πατέρας του, ο Αλέκος Κυρσανίδης είναι «ορκισμένος» ΑΕΚτζης, ο γιος του Κυριάκος υπέγραψε συμβόλαιο με την Κ19 του Ολυμπιακού. Η εξέλιξη του ταλαντούχου επιθετικού είναι ταχύτατη αφού καθημερινά δουλεύει σκληρά και ανταμείβεται με τον καλύτερο τρόπο.

Ο 17χρονος άσος ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από τον Ατλαντα και εν συνεχεία μεταπήδησε στην Πάτρα 2005. Το πλούσιο ταλέντο του πολύ γρήγορα τον «οδήγησε» στην ομάδα της ΑΕΚ και τώρα στον Ολυμπιακό. Ο Κυρσανίδης εδώ και αρκετό καιρό προπονείτο με την ομάδα του Ολυμπιακού και στους αγώνες όπου έδινε με την Κ19 ήταν από τα βασικά στελέχη αν και μικρότερος σε ηλικία. Ο πατέρας του Αλέκος Κυρσανίδης που είναι συνιδιοκτήτης του Ατλαντα και υπεύθυνος δημοσιών σχέσεων και έχει συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΚ θα βλέπει πλέον τον γιό του με την «ερυθρόλευκη» φανέλα με τα συναισθήματα του να είναι ανάμικτα.

Πέρα όμως από τον Κυρσανίδη από τον Άτλα μέσω του επίσημου δικτύου της ΠΑΕ ΑΕΚ έχουν μεταγραφεί οι εξής ποδοσφαιριστές. Αλέξης Γκολφίνος (ΠΑΕ ΑΕΚ), Δημήτρης Πετράτος (ΠΑΕ ΑΕΚ), Διονύσης Παναγιωτόπουλος (ΠΑΕ ΑΕΚ), Αγγελος Κοντομίχης (ΠΑΕ Ιωνικός) και Αγγελος Κίκινας (ΠΑΕ Ολυμπιακός).

Επίσης ένας ακόμα ποδοσφαιριστής από τον Ατλαντα βρίσκεται πολύ κοντά στο να μεταγραφεί σε μια από τις τρεις ΠΑΕ της ΑΕΚ, Παναθηναϊκού και Παναιτωλικού. Οι διαπραγματεύσεις συνεχίζονται και πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί τόσο το όνομά του όσο και σε ποια ομάδα θα υπογράψει το συμβόλαιό του.

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement