Connect with us

Παναχαϊκή

Πάει οριστικά στο Αγρίνιο!

Published

on

Ο Παναγρινιακός έχει καταθέσει αίτημα και θα παίξει το φιλικό ματς με την Παναχαϊκή σε ένα από τα βοηθητικά του Παναιτωλικού

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

Το… άγχος που διακατείχε τον Σέρβο τεχνικό της Παναχαϊκής, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς, για το πού επρόκειτο να διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι με τον Παναγρινιακό που θα γίνει το προσεχές Σάββατο, φαίνεται να του… φεύγει οριστικά! Κι αυτό γιατί, οι ιθύνοντες την ομάδα του Παναγρινιακού έχουν καταθέσει αίτημα προς την ΠΑΕ Παναιτωλικός, προκειμένου να τους παραχωρηθεί βοηθητικό γήπεδο για το φιλικό προετοιμασίας, με αντίπαλο την Παναχαϊκή, το οποίο και αποδέχτηκαν οι της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ.

Πλέον ο Σέρβος τεχνικός θα έχει τη δυνατότητα μαζί με τους ποδοσφαιριστές του να «πατήσει» το ένα από τα οκτώ βοηθητικά γήπεδα, που διαθέτει το προπονητικό κέντρο «Emileon» και απέναντι στην αγρινιώτικη ομάδα, να βγάλει τα δικά του χρήσιμα συμπεράσματα. Άλλωστε ο Παναγρινιακός παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας, οπότε είναι ένας αντίπαλος δυνατός, κάτι που φυσικά επιθυμούσε διακαώς ο τεχνικός της «κοκκινόμαυρης» ομάδας, μιας και δεν υπάρχουν επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις, οι οποίες ενδεχομένως να αρχίσουν στις αρχές Οκτωβρίου, ενώ η κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας μάλλον θα διεξαχθεί στις 23 του τρέχοντος μηνός με τα ματς πιθανώς να πραγματοποιούνται προς το τέλος του μήνα.

ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΔΕΥΤΕΡΑ

Η λαϊκή βάρδος Νατάσα Θεοδωρίδου ανακοίνωσε μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης ότι η προγραμματισμένη συναυλία της στην Πάτρα και στο γήπεδο της Παναχαϊκής, θα γίνει στις 17 Σεπτεμβρίου και πλέον αλλάζουν όλα σε ό,τι αφορά την «κοκκινόμαυρη» ομάδα… Εάν και εφόσον η Παναχαϊκή στον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδας κληρωθεί να παίξει εντός έδρας, τότε θα ψάξει για έδρα, καθώς την προσεχή Δευτέρα, κλείνει το γήπεδο για επανασπορά του αγωνιστικού χώρου, οπότε θα χρειαστούν είκοσι με είκοσι πέντε ημέρες για να παραδοθεί. Όπερ σημαίνει ότι θα είναι έτοιμο προς χρήση το πρώτο 15νθήμερο του μηνός Οκτωβρίου.

ΣΤΟ… ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ Ο ΧΡ. ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ

Μετά τον Λυμπέρη Στεργίδη, χθες ήταν η σειρά του έμπειρου τερματοφύλακα Χρήστου Αθανασόπουλου ο οποίος αφού αναφέρει το όνομά του, συνεχίζει λέγοντας: «Ετοιμαστείτε, έρχονται…». Δεν αποκλείεται αυτό το «τρικ» των διοικούντων της «κοκκινόμαυρης» ομάδας, να κάνει λόγο είτε για τα εισιτήρια διαρκείας, ή πιθανώς και με την ιστοσελίδα, ή ακόμη, ακόμη και με το Παναχαϊκή TV. Πάντως όπως και να έχει, το… παιχνίδι αυτό, αφήνει σε αγωνία τους πάντες και φαίνεται να αρέσει!

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

Επιστροφή στις προπονήσεις σήμερα για τους ποδοσφαιριστές της Παναχαϊκής με αυτές να διεξάγονται μόνο πρωί και πιο συγκεκριμένα στο προπονητήριο «Αλ. Σπανός». Στην προχθεσινή προπόνηση, δεν πήρε μέρος ο Αλέξης Σελινιωτάκης, που όμως θα γυμναστεί κανονικά με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του. Ακόμη το «παρών» σε αυτή θα δώσουν οι Λούσκος και Τσίγκριλας, ενώ θα μείνει για ακόμη φορά εκτός ο Μπουρλάκης, λόγω τραυματισμού.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement