Κυριακή 5 Δεκεμβρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Η «Αποστολή» στους πυρόπληκτους

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Στήριξη στους μαθητές των 22 πυρόπληκτων χωριών του Δήμου Αρχαίας Ολυμπίας του Νομού Ηλείας, προσέφερε χθες ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» σε συνεργασία με τον Οργανισμό International Orthodox Christian Charities-IOCC. Η «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» διένειμε δώρο-επιταγές αξίας 50 ευρώ εκάστη στα παιδιά των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών σχολείων για την αγορά σχολικών ειδών. Με τη δωρεά αυτή η  «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» και ο IOCC συμβάλουν στα έξοδα που οι γονείς θα υποχρεωθούν να καλύψουν με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Η διανομή έγινε ταυτόχρονα την ημέρα του αγιασμού στα τέσσερα δημοτικά σχολεία της Αρχαίας Ολυμπίας, Πλάτανου, Πελοπίου και Λάλα όπου φοιτούν οι μαθητές των 22 χωριών. Παράλληλα προσφέρθηκαν στους μαθητές σχολικές τσάντες με βασικά σχολικά είδη και μάσκες προσώπου για την προστασία των μαθητών και δασκάλων δωρεά του Οργανισμού Human-Plus. Η Ηλεία είναι ο πρώτος σταθμός των πρωτοβουλιών της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» για την ανακούφιση των ανθρώπων που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Αυγούστου.

 

 

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ

 

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ στο Γ´ Αστυνομικό τμήμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίθεση με μολότοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του gnomip άγνωστοι πεταξαν μολότοφ στο κτήριο και έφυγαν.

Η ΕΛΑΣ έχει ξεκινήσει ήδη αναζητήσεις για τον εντοπισμό των δραστών .

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πάτρα: Επίθεση με μολότοφ στο Γ’ Αστυνομικό Τμήμα

Δημοσιεύθηκε

στις

Επίθεση αγνώστων με βομβες μολοτοφ σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στο Γ’ Α.Τ Πατρών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι δράστες, λίγο μετά τις 05.00, πέταξαν  μολοτοφ  και τράπηκαν σε φυγή  με την ΕΛ.ΆΣ να τους αναζητά στην ευρύτερη περιοχή των ΤΕΙ.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Προς δημοπράτηση και η «Ερμού»

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Χαράς ευαγγέλια χθες με την υπογραφή της σύμβασης για την ενεργειακή αναβάθμιση του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου της Πάτρας, που ουσιαστικά αφορά ένα μεγάλο «λίφτινγκ» στο μεγαλύτερο νοσοκομείο της νοτιοδυτικής Ελλάδας, το οποίο αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αφημένο επί 30 περίπου χρόνια.  Ωστόσο, μαθαίνουμε ότι είναι πολύ πιθανό, έως το τέλος του χρόνου να δημοπρατηθεί και η ενεργειακή αναβάθμιση ενός άλλου σημαντικού κτιρίου και πιο συγκεκριμένα, του Αστυνομικού Μεγάρου της οδού Ερμού, με προϋπολογισμό περίπου 2 εκ. ευρώ. Πρόκειται για άλλο ένα πολύ σημαντικό έργο που «έτρεξε» η Περιφέρεια σε συνεργασία με το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και το οποίο, ελπίζουμε να αλλάξει προς το καλύτερο, όχι μόνο τη λειτουργικότητα, αλλά και τη  μορφή του κτιρίου.

 

 

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ

Περισσότερα
ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ - ΑΧΑΪΑ - ΑΙΓΙΑΛΙΑ
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα