Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Κλοπές με… άρωμα γυναίκας

Σε τέσσερις συλλήψεις προχώρησε η Ασφάλεια Πατρών για οκτώ «χτυπήματα» σε οχήματα και πρατήρια υγρών καυσίμων

Δημοσιεύθηκε

στις

 

 

Με «βραχιολάκια» βρέθηκαν τρεις γυναίκες –ανάμεσά τους και μια ανήλικη (!)- και ένας άνδρας, οι οποίοι κατηγορούνται ότι βρίσκονται πίσω από οκτώ κλοπές σε οχήματα και σε πρατήρια υγρών καυσίμων στην Πάτρα.

Η σύλληψή τους έγινε, προχθές το βράδυ, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, μετά από την κλοπή δικύκλου που ήταν σταθμευμένο στην Πάτρα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «το απόγευμα, ο άνδρας ενεργώντας από κοινού με μια από τις ενήλικες γυναίκες, μετέβησαν σε περιοχή της Πάτρας και αφαίρεσαν από σταθμευμένο δίκυκλο, μικρό χρηματικό ποσό, τρεις τραπεζικές κάρτες και έγγραφα. Στην συνέχεια οι τρεις γυναίκες μετέβησαν σε δυο πρατήρια υγρών καυσίμων και χρησιμοποιώντας τις κλεμμένες τραπεζικές κάρτες, πραγματοποίησαν ανέπαφες συναλλαγές, αξίας 122 ευρώ».

Στο πλαίσιο των ερευνών, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν τα στοιχεία των τεσσάρων ατόμων, τα οποία εντόπισαν στα σπίτια τους και τους συνέλαβαν.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., «από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, προέκυψε ότι ο συλληφθείς άνδρας ενεργώντας από κοινού με μια από τις ενήλικες συλληφθείσες, είχαν διαπράξει από την 30/7/2021 έως την 9/9/2021, ακόμη πέντε κλοπές σε οχήματα (εκ των οποίων μια απόπειρα), από τα οποία είχαν αφαιρέσει συνολικά 600 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα, τραπεζικές κάρτες, έγγραφα, γυαλιά και κλειδιά».

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών εντόπισαν μέρος των κλεμμένων αντικειμένων κοντά στις οικίες των δραστών, τα οποία κατασχέθηκαν, αναγνωρίστηκαν από τους νόμιμους κατόχους τους και τους αποδόθηκαν. Οι τρεις ενήλικοι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με τη δικογραφία σε βάρος τους για διακεκριμένες κλοπές και κλοπή κατά συνατουργία.

Ροή ειδήσεων

Advertisement