Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Υγεία

WEBINAR: H σημασία της Παθολογοανατομικής στον καρκίνο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Ν. ΑΧΑΙΑΣ, συνεχίζει τη σειρά διαδικτυακών επιμορφωτικών εκπαιδευτικών σεμιναρίων με τίτλο «Εκπαιδευτικά Σεμινάρια για Ασθενείς με Καρκίνο Μαστού και τις Οικογένειες τους” που συνδέουν την επιστημονική γνώση με πρακτικές συμβουλές και απευθύνονται σε γυναίκες- ασθενείς με καρκίνο μαστού και τους άμεσους φροντιστές τους (γυναίκες ή και άνδρες), με σκοπό την ενημέρωση και την στήριξη τους.

Άλλωστε η έγκυρη ενημέρωση των ασθενών με καρκίνο μαστού, έχει αποδειχθεί ότι, συμβάλλει τόσο στην καλύτερη «συμμόρφωσή» τους στις ιατρικές οδηγίες και τη θεραπευτική διαδικασία όσο και στην καλύτερη προσαρμογή τους στην ασθένεια και τελικά στην καλύτερη ποιότητα της ζωής τους.
Την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2021, και ώρα 18:00 θα πραγματοποιηθεί το Webinar με τίτλο: Η σημασία της παθολογοανατομικής στον καρκίνο, με εισηγητή τον κο Παπαχρήστου Διονύση, Καθηγητή Ιατρικής Σχολής Παν/μιου Πατρών, Επιστημονικά Υπεύθυνου
Παθολογοανατομικού Τμήματος «Ολύμπιον Θεραπευτήριο” Γενική Κλινική Πατρών,  Professor (Adj.) of Pathology, University of Pittsburgh, Pittsburgh, PA, USA.
Το σεμινάριο θα υλοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας ZOOM.
Δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο:  https://bit.ly/3yR1m4J
ή επικοινωνήστε με το γραφείο του Συλλόγου στο τηλέφωνο 2610-222274 καθημερινά 9:00 με 17:00.
Το πρόγραμμα πραγματοποιείται με: Την ευγενική χορηγία της εταιρίας Novartis
Με την υποστήριξη των εταιριών,  Vianex ,  Intermed  και Φάρμασερβ LILLY


Ροή ειδήσεων

Advertisement