Connect with us

Μπάσκετ

Και… τυπικά καθαρός!

Published

on

Έφτασε στην ΚΑΕ Απόλλων το έγγραφο από την FIBA, έγινε η άρση του BAN

Του ΤΑΣΟΥ Α. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ

«Καθαρή» είναι πλέον η ΚΑΕ Απόλλων, καθώς το σχετικό έγγραφο έφτασε στα γραφεία της «μελανόλευκης» ομάδας, έγινε η άρση του ΒΑΝ από τη διεθνή ομοσπονδία και έτσι το θέμα οφειλής που είχε με τον Άλεξ Άκερ «έσβησε» οριστικά.

Οι του Απόλλωνα πλέον θα κάνουν τον δικό τους αγώνα δρόμου, προκειμένου να προλάβουν τις ημερομηνίες από τις αντίστοιχες Ευρωπαϊκές Ομοσπονδίες, έτσι ώστε να βγουν τα δελτία των Αμερικανών αθλητών και να θέσουν εαυτό στον τεχνικό Νίκο Βετούλα.

ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΒΕΤΟΥΛΑ ΟΙ ΖΟΥΜΠΟΣ, ΤΣΙΑΚΜΑΣ

«Χαράς ευαγγέλια» χθες για τον προπονητή του Απόλλωνα Νίκο Βετούλα, καθώς είδε τόσο τον Φώτη Ζούμπο, όσο και τον Νίκο Τσιακμά, να παίρνουν μέρος στο προπονητικό πρόγραμμα και να φωνάζουν «παρών», ενόψει του παιχνιδιού με τον Ιωνικό για το Κύπελλο Ελλάδας, παιχνίδι που θα γίνει εκτός έδρας, στις 18 του μηνός. Ωστόσο, κάτι το άγχος του παιχνιδιού με τον Ιωνικό, που έρχεται εκτός έδρας, κάτι τα ριμπάουντ κάτω από τη ρακέτα, δεν χρειάστηκε και πολύ να… «ανάψουν τα αίματα» σύμφωνα με πληροφορίες της «Γ» στην προχθεσινή προπόνηση και να υπάρξει ένταση ανάμεσα σε δύο αθλητές. Ως «πυροσβέστες μπήκαν στη φωτιά» συμπαίκτες και προπονητής και χώρισαν τους δυο «μελανόλευκους», το… θέμα θεωρήθηκε λήξαν και η προπόνηση τελείωσε κανονικά!

ΠΟΙΟΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ

Η ΚΑΕ Απόλλων με δελτίο Τύπου που εξέδωσε, παρουσιάζει τους επτά συνεργάτες, που είναι δίπλα στον τεχνικό Νίκο Βετούλα. Πιο συγκεκριμένα, στενός του συνεργάτης είναι ο Σταύρος Μυκονιάτης και ακολουθούν ο Δημήτρης Κοτσίρης (γυμναστής), ο Κωνσταντίνος Τζαμάκος (μέλος του προπονητικού επιτελείου της ομάδας και ασίσταντ κόουτς), ο Κωνσταντίνος Χατζούλης (ιατρός της «μελανόλευκης» ομάδας από το 2009), ο Άγγελος Μασούρας (φυσικοθεραπευτής), ο Τίμος Αντωνίου (φροντιστής του Αθλητικού Κέντρου του Συλλόγου στην Περιβόλα) και ο Κώστας Ρακιντζής (τιμ μάνατζερ της ομάδας).

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:00 ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ ΣΤΟ «ΠΛΑΤΩΝ»

Ανακοινώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής της Β’ Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών, με τις ομάδες που συμμετέχουν, μεταξύ αυτών και ο Απόλλων να μετρούν αντίστροφα. Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων, έχει ως εξής: Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου Καλλιθέας Ρόδου 19.00: Κολοσσός Ρ.-Ολυμπιακός, Νεάπολης Λάρισας 17.00: Λάρισα-Άρης, την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου Νίκαιας «Ο Πλάτων» 17.00: Ιωνικός Ν.-Απόλλων Π., Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 19.00: Μαρούσι ή Αμύντας – Ηρακλής.

Ροή ειδήσεων

Advertisement