Connect with us

Άρθρα-Συνεργασίες

Οφείλουμε να στηρίξουμε τον Βαγγέλη Λιόλιο

Published

on

Του Αντώνη Κουνάβη

Περίσσεψαν, απολύτως δικαιολογημένα, τα συγχαρητήρια για τη θριαμβευτική ανάδειξη του συμπολίτη μας Βαγγέλη Λιόλιου στην προεδρία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης.

Δικαιούμαστε, δίχως άλλο, να αισθανόμαστε υπερήφανοι που ένας δικός μας άνθρωπος βρέθηκε στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας ενός αθλήματος που μάς έχει χαρίσει μεγάλες επιτυχίες τόσο σε συλλογικό όσο και σε εθνικό επίπεδο.

Όμως, για να αλλάξει το μπάσκετ σελίδα και να περάσει σε μια νέα εποχή θα χρειαστεί κόπος και χρόνος, σύνεση και υπομονή.

Αναμφίβολα, ο Βαγγέλης Λιόλιος, εκτός από τις καλύτερες προθέσεις, έχει τις ικανότητες και την εμπειρία να φέρει σε πέρας με επιτυχία το (ομολογουμένως, δύσκολο) έργο του. Αλλά ο δρόμος του δεν θα είναι στρωμένος με ροδοπέταλα. Είναι απολύτως βέβαιο ότι στην πορεία θα συναντήσει σοβαρά εμπόδια και προσκόμματα από την οπισθοφυλακή ενός κατεστημένου, που δεν πρόκειται να παραιτηθεί εύκολα.

Κι εμείς, ως Πατρινοί, όταν έρθει αντιμέτωπος με τις πρώτες τρικλοποδιές, γνωρίζοντας ποιος είναι και πώς κατάφερε να κάνει τον Προμηθέα μια από τις κορυφαίες ομάδες του ελληνικού μπάσκετ, οφείλουμε να βρεθούμε στο πλευρό του, να τον στηρίξουμε χωρίς υποσημειώσεις και αστερίσκους.

Να μην παρασυρθούμε από καμία καχυποψία, να μην επηρεαστούμε από τις πρώτες επιθέσεις που (νομοτελειακά) θα δεχθεί, και να τού συμπαρασταθούμε χωρίς δεύτερες σκέψεις.

Τότε, και μόνο τότε, θα αποκτήσουν ουσιαστικό νόημα τα συγχαρητήρια μας και οι ευχές μας, που ακολούθησαν την εκλογή του.

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement