Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Μπάσκετ

Ο Προμηθέας πρόβα τζενεράλε με Λαύριο!

Δημοσιεύθηκε

στις

Τον βαθμό ετοιμότητας των παικτών του μια εβδομάδα πριν από το Super Cup αναμένεται να τεστάρει ο τεχνικός του Προμηθέα Λουίς Κασιμίρο, στο τελευταίο φιλικό της χρονιάς πριν από την έναρξη των επίσημων αναμετρήσεων της πατρινής ομάδας, το προσεχές Σάββατο κόντρα στο Λαύριο στο «Δ. Τόφαλος».

Αξίζει επίσης να αναφέρουμε πως ο νεαρός παίκτης της ομάδας Νάσος Μπαζίνας που δεν αγωνίστηκε πολύ στα τελευταία φιλικά, αναμένεται να πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Αντίθετα, ο Λούις Σβαρτς δεν έχει αποδώσει τα αναμενόμενα, ωστόσο ο προπονητής ασχολείται λίγο παραπάνω μαζί του προκειμένου να προσαρμοστεί όσο το δυνατόν γρηγορότερα αφού τον θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι στα πλάνα που έχει σχεδιάσει.

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ 5 ΕΥΡΩ

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί υπό την παρουσία φιλάθλων στις εξέδρες, ενώ τα εισιτήρια κοστίζουν 5 ευρώ και μπορείτε να τα προμηθευτείτε από το ticketmaster.gr, από το Promitheas Park (10:00-18:00) και την ημέρα του αγώνα από το εκδοτήριο του γηπέδου (15:00), ενώ φυσικά δικαίωμα εισόδου θα έχουν και όλοι οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ ΣΤΟ «ΤΟΦΑΛΟΣ» ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ!

Με βάση το υγειονομικό πρωτόκολλο, πριν και μετά από κάθε ματς θα υπάρχει απολύμανση του κλειστού «Δ. Τόφαλος»

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement