Connect with us

Παναχαϊκή

Τελειώνει σήμερα του Σέρβου

Published

on

Ήρθε το δελτίο του Νίκολα Καρακλάγιτς όπως είχε αποκαλύψει το gnomip.gr και σήμερα ανακοινώνεται από τη διοίκηση της Παναχαϊκής

 ΤΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Μετά από μια καθυστέρηση λόγω Σαββατοκύριακου το δελτίο του Σέρβου εξτρέμ Νίκολα Καρακλάγιτς σήμερα τελειώνει οριστικά.

Το gnomip το Σάββατο το μεσημέρι αποκάλυψε το όνομα του νέου παίκτη που θα ενταχθεί στο ρόστερ της Παναχαϊκής και σήμερα η διοίκηση των «κοκκινόμαυρων» θα τον ανακοινώσει και επίσημα.

Να θυμίσουμε ότι ο έμπειρος ποδοσφαιριστής είναι 26 ετών και την περσινή αγωνιστική περίοδο φόρεσε τη φανέλα της Αναγέννησης Καρδίτσας ενώ έχει περάσει και από τον Ασπρόπυργο.

Ο Καρακλάγιτς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ερυθρό Αστέρα, τις Βόζντοβατς, Κουκαρίτσκι, Μπρίμπραμ της Τσεχίας και Ίκσρα.

Πέρα όμως από τη μεταγραφή του Σέρβου η διοίκηση της Παναχαϊκής έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ποδοσφαιριστές έτσι ώστε να προχωρήσει σε δύο ίσως και τρεις προσθήκες ακόμα.

Μια από αυτές όπως έχει αποκαλύψει και πάλι η «Γ» είναι του Χρήστου Κοντοχρήστου που αγωνίζεται ως αριστερό μπακ και αναμένεται να δούμε τελικά αν ο έμπειρος άσος τελικά ενταχθεί στους «κοκκινόμαυρους». Αυτή την στιγμή ο Κοντοχρήστος προπονείται κανονικά με την ομάδα του και αναμένεται να έρθει σε επικοινωνία με τη διοίκηση έτσι ώστε να λήξει οριστικά η μετακίνησή του ή όχι στον ιστορικό σύλλογο.

ΕΚΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ Ο ΜΠΟΥΡΛΑΚΗΣ

Κανονικά προπονήθηκαν χθες το πρωί οι κοκκινόμαυροι και ο μοναδικός απών ήταν ο τραυματίας Μπουρλάκης.

Όσον αφορά τον αμυντικό Τσίγκρηλα έβγαλε ένα μικρό μέρος της προπόνησης και σιγά-σιγά αναμένεται να ενσωματωθεί πιο εντατικά.

Η προπόνηση θα συνεχιστεί και σήμερα το πρωί όπως και αύριο ενώ το Σάββατο οι κοκκινόμαυροι θα μεταβούν στο Αγρίνιο για να δώσουν ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι με τον Παναγρινιακό στο προπονητικό κέντρο του Παναιτωλικού «Emileon».

Ένα δυνατό φιλικό παιχνίδι όπου ο Σέρβος τεχνικός Ζέλικο Κάλαϊτζιτς θα βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα καθώς και η ομάδα του Αγρινίου έχει περάσει στη γ’ φάση του Κυπέλλου Ελλάδος νικώντας με 2-0 την Ελασσόνα.

ΝΕΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΜΕ ΚΥΒΕΛΙΔΗ

Ένα ακόμα βίντεο προστέθηκε στη διαδικτυακή σελίδα της Παναχαϊκής καθώς σειρά πήρε ο Λεωνίδας Κυβελίδης. Μετά τον Στεργίδη και τον Αθανασόπουλο ο έμπειρος επιθετικός συμμετείχε στο βιντεάκι αναφέροντας και αυτός: «Ετοιμαστείτε, έρχονται».

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το επικοινωνιακό τρικ των «κοκκινόμαυρων» κρατάει σε αγωνία τους φιλάθλους της Παναχαϊκής που ανυπομονούν να μάθουν τι ετοιμάζει η διοίκηση. Η «Γ» είχε αναφέρει ότι πρόκειται για τα εισιτήρια διαρκείας και αναμένεται να δούμε πολύ σύντομα αν όντως αφορά μόνο αυτό το κομμάτι ή κάτι πιο εκκωφαντικό.

Πάντως δεν πρόκειται να τραβήξει πολύ, δηλαδή μην περιμένετε να δείτε όλους τους ποδοσφαιριστές να βγαίνουν και να αναφέρουν «ετοιμαστείτε, έρχονται». Είναι πολύ πιθανόν αύριο να ολοκληρωθεί με τον τέταρτο αρχηγό Γιάννη Μπουρλάκη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement