Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

«Αφαίμαξη» κι άλλων λογαριασμών-Αίσθηση προκάλεσε το δημοσίευμα της «Γ» για την εκμετάλλευση ηλικιωμένης στην Πάτρα, νέες καταγγελίες

Published

on

Αίσθηση προκάλεσε στην τοπική κοινωνία το χθεσινό αποκλειστικό δημοσίευμα της «Γνώμης» για την εκμετάλλευση ηλικιωμένης γυναίκας από ζευγάρι συγγενών της, το οποίο, αφού της «εξαφάνισε» από τους τραπεζικούς της λογαριασμούς 330.000 ευρώ, την άφηνε αβοήθητη.

Το θέμα που καταδεικνύει την έλλειψη ανθρωπιάς, ακόμη και στο οικείο περιβάλλον υπερηλίκων που δυστυχώς είναι μόνοι στη ζωή, αναπαρήχθη από όλες σχεδόν τις ιστοσελίδες πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ χθες η «Γ» έγινε αποδέκτης κι άλλης καταγγελίας σχετικά με τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρθηκε, η ηλικιωμένη φέρεται να είχε κι άλλους τραπεζικούς λογαριασμούς, οι οποίοι αντίστοιχα βρέθηκαν με «μηδέν» υπόλοιπο, πιθανότατα από άλλα πρόσωπα.

Όπως αποδεικνύεται, κάποιοι έβαλαν στο «μάτι» τις οικονομίες μιας ζωής, αδιαφορώντας για το πώς θα συνέχιζε τη ζωή της η ταλαιπωρημένη γυναίκα.

Να σημειωθεί πως πλέον η ίδια λαμβάνει τη φροντίδα άλλων συγγενικών της προσώπων, τα οποία έλαβαν δραστικά μέτρα κατά εκείνων που την παραμέλησαν, προσφεύγοντας στη Δικαιοσύνη.

Ροή ειδήσεων

Advertisement