Τρίτη 16 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Superleague: «Μάχη» της ΑΕΚ για το 2/2 στην Κρήτη – «Σεφτέ» στις νίκες θέλουν Ολυμπιακός και ΠΑΟK

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επικίνδυνες εκτός έδρας αποστολές για τους μεγάλους που αγωνίζονται σήμερα (19/9) συνεχίζεται η 2η αγωνιστική της Superleague.

Η ΑΕΚ με στόχο το 2/2 ταξιδεύει στο Ηράκλειο για να αντιμετωπίσει τον αξιόμαχο ΟΦΗ, που απέσπασε ισοπαλία από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη στην 1η αγωνιστική. ενώ… παγίδες στους δυο ευρωπαίους ευελπιστούν να βάλουν Αστέρας Τρίπολης και Λαμία. Οι Αρκάδες, με την παράδοση στο πλευρό τους, περιμένουν τον ΠΑΟΚ που επέστρεψε νικητής από το Γιβραλτάρ για την πρεμιέρα των ομίλων του Conference League, αλλά «κουβαλάει» την ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Στο «Αθανάσιος Διάκος», ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να κάνει σεφτέ στο πρωτάθλημα, μετά την «λευκή» ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα αλλά και με τη… φόρα που του δίνει η νικηφόρα πρεμιέρα του στους ομίλους του Europa League κόντρα στην Αντβέρπ.

Στα άλλα ματς ο Aπόλλων Σμύρνης, φιλοδοξεί να πάρει τους πρώτους βαθμούς στο φετινό πρωτάθλημα καθώς υποδέχεται τον Βόλο ενώ στο Περιστέρι, Ατρόμητος και Παναιτωλικός θα ψάξουν για την πρώτη νίκη στη σεζόν.

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου

Ιωνικός-Άρης 1-0

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου

ΠΑΣ Γιάννινα-Παναθηναϊκός 1-0

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου

Απόλλων Σμύρνης-Βόλος (16:00)

Ατρόμητος-Παναιτωλικός (18:15)

ΟΦΗ-ΑΕΚ (18:15, LIVE από το Newsit.gr))

Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΟΚ (20:30, LIVE από το Newsit.gr)

Λαμία-Ολυμπιακός (20:30, LIVE από το Newsit.gr))

Ροή ειδήσεων

Advertisement