Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΟ.ΔΕ Αχαΐας ο Αντώνης Κουνάβης

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Αντώνης Κουνάβης η πρώτη υποψηφιότητα για τις εσωκομματικές εκλογές στη Ν.Δ. Αχαϊας

Ο γνωστός Πατρινός επιχειρηματίας, δηµοτικός σύµβουλος Πατρέων και µέλος του ∆.Σ. του Επιµελητηρίου Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, είναι η πρώτη  επίσημη υποψηφιότητα για της εκλογές στη ∆ΕΕΠ Ν.∆. Αχαΐας.

Ανακοίνωσε χθες την πρόθεσή του να διεκδικήσει την προεδρία της ∆ΕΕΠ Ν.∆. Αχαΐας (πρώην ΝΟ∆Ε), με μια αναλυτική δήλωση η οποία έχει ως εξής:

«Κατόπιν ώριµης σκέψης και περισυλλογής, ακολουθώντας πρωτίστως τις σχετικές  προτροπές φίλων και συναγωνιστών,  αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την προεδρία της ∆ΕΕΠ Νέας ∆ηµοκρατίας Αχαΐας, στις εσωκοµµατικές εκλογές που θα διεξαχθούν την Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2021.

Η υποψηφιότητά µου δεν έχει ως αυτοσκοπό µια υψηλή κοµµατική ή κρατικοδίαιτη θέση, ούτε καθοδηγείται από προσωπικές φιλοδοξίες. Η υποψηφιότητά µου δεν κρύβει καµία υστεροβουλία, κι αυτό το ξέρουν πολύ καλά όλοι όσοι είναι γνώστες της συνεπούς διαδροµής µου στη µεγάλη φιλελεύθερη παράταξη, από τη ΜΑΚΙ και την ΟΝΝΕ∆, έως σήµερα.

Η υποψηφιότητα µου έχει ως γνώµονα την αναγέννηση της ∆ΕΕΠ, έχοντας ως οδηγό τις ακλόνητες αρχές και αξίες της σύνθεσης, της ενότητας, της σύµπνοιας και της οµοψυχίας.

Εάν τα µέλη της Νέας ∆ηµοκρατίας µού κάνουν την ύψιστη τιµή και µε αναδείξουν πρόεδρο της ∆ΕΕΠ, δεσµεύοµαι ότι θα δουν µια Οργάνωση ζωντανή και δραστήρια, τα γραφεία της οποίας θα είναι ανοικτά για όλους.

Προτεραιότητά µας θα είναι η αγαστή συνεργασία µε τους βουλευτές µας, τα στελέχη και τη Βάση µας, για το καλό του Νοµού Αχαΐας και της παράταξής µας.

Οφείλω να διαµηνύσω ότι η επόµενη ηµέρα των εσωκοµµατικών εκλογών, ανεξαρτήτως αποτελέσµατος, θα πρέπει να µας βρει ανανεωµένους, δυνατούς, µε περισσότερη όρεξη για προσφορά, ενωµένους σαν µία γροθιά, χωρίς εσωτερικές έριδες ή πισώπλατα µαχαιρώµατα, που το µόνο που µπορούν να προκαλέσουν είναι ζηµιά στην ίδια µας την παράταξη. Να αφήσουµε πίσω µας τις όποιες πληγές του παρελθόντος, ώστε να βαδίσουµε µπροστά.

Καλώ όλα τα µέλη της Νέας ∆ηµοκρατίας να συµµετάσχουν µαζικά στις εσωκοµµατικές εκλογές, διότι µε την ψήφο µας δυναµώνουµε το κόµµα µας, την πατρίδα µας.

Η Νέα ∆ηµοκρατία ανήκει σε όλες και όλους, ανήκει στα µέλη της, στους φίλους της, σε όλες τις Ελληνίδες, σε όλους τους Έλληνες»

 

 

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Πόσοι νοσηλεύονται με covid στα νοσοκομεία της Πάτρας

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Σε 62 ανέρχονται οι ασθενείς που νοσηλεύονται στα νοσοκομεία της Πάτρας. Στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν χθες 24 ασθενείς στην Κλινική Covid, 2 στην Παιδιατρική και 10 στην MEΘ ΠΓΝΠ, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονται 23 ασθενείς στην Κλινική και 3 στη ΜΕΘ κορωνοϊού.

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Ώρα Πατρών και Νέα Πάτρα υπέρ των πρώην της Κοινωφελούς

Δημοσιεύθηκε

στις

Με αφορμή την κινητοποίηση πρώην εργαζομένων της Κοινωφελούς που ζητούν τη στήριξη της δημοτικής Αρχής για να παράταση έστω και λίγων μηνών, προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν το επίδομα ανεργίας, η παράταξη «Ώρα Πατρών», καταγγέλλει τον Δήμαρχο για την αρνητική του στάση, αναφέροντας πως «πριν τις δημοτικές εκλογές ο Δήμαρχος είχε υποσχεθεί μονιμοποίηση, έκλεινε τις υπηρεσίες του Δήμου, έκανε πορείες και παραστάσεις έξω από τα δικαστήρια, εμφανιζόταν ως ο μοναδικός υπερασπιστής των δικαιωμάτων τους. Τί άλλαξε μετά τις εκλογές; Η εργατική τάξη έπαψε να διεκδικεί; Αίτημα των πρώην συμβασιούχων, είναι να παραταθεί η σύμβασή τους, δύο με τρεις μήνες προκειμένου να κατοχυρώσουν δικαίωμα στο επίδομα ανεργίας”
ΤΟΥΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ
Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Νίκος Νικολόπουλος αναφέροντας πως «ο Πελετίδης, οδηγεί στην ανεργία εργαζόμενους του Δήμου. Αρκείται σε πορείες ενάντια στην Ανεργία, σε απευθείας αναθέσεις με 25.000€, οδηγεί στον Καιάδα της Ανεργίας οικογένειες του Δήμου μας. Όσο και να προσπαθεί να μετακυλήσει τις ευθύνες, η Κομμουνιστική Αρχή Πελετίδη ξεγυμνώνεται καθημερινά στα μάτια των Δημοτών και αποκαλύπτονται τα ψέματα που έλεγε»΄.

 

Περισσότερα

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Επίσκεψη του Αντώνη Κουνάβη στο Kαραμανδάνειο Νοσοκομείο

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο υποψήφιος για την προεδρία της ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Αχαϊας Αντώνης Κουνάβης μετέβη, το πρωί χθες, στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του, συναντήθηκε με τον διοικητή του νοσηλευτικού ιδρύματος Παύλο Αθανασόπουλο, από τον οποίο ενημερώθηκε για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Καραμανδάνειο.
Επιπλέον, ο κ. Κουνάβης συναντήθηκε με μέλη του ιατρικού προσωπικού, καθώς και με εργαζόμενους, που του ευχήθηκαν «καλή επιτυχία» στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.
Εξάλλου, το βράδυ της Τρίτης, επισκέφθηκε το Αίγιο, όπου είχε επαφές με στελέχη και μέλη του κυβερνώντος κόμματος στα γραφεία της ΔΗΜ.Τ.Ο. Αιγιαλείας.
Παράλληλα, μέλη της Νέας Δημοκρατίας εκφράζουν καθημερινά την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του, με την πεποίθηση ότι ο ίδιος μπορεί να φέρει μια νέα εποχή στη ΔΕΕΠ.

Περισσότερα
Advertisement

Ροή ειδήσεων

Advertisement

Αυτή την εβδομάδα