Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Πάτρα - Δ. Ελλάδα

Αφέθηκαν ελεύθεροι οι διοργανωτές και ο οδηγός

Δημοσιεύθηκε

στις

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 

Ελεύθεροι αφέθηκαν, ύστερα από εντολή του εισαγγελέα οι πέντε συλληφθέντες, τα 4 μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα και ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε τον 6χρονο.

Η δικογραφία επιστρέφει στην Αστυνομία προκειμένου να συνεχιστεί η προανάκριση με τη διενέργεια περαιτέρω έρευνας και τη συγκέντρωση στοιχείων. Στη συνέχεια ο εισαγγελέας θα αποφασίσει εάν θα υπάρξουν διώξεις.

ΔΗΛΩΣΗ Τ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Ο Τάκης Παπαδοπουλος συνήγορος του οδηγού σε δήλωση του ανέφερε: «Οι συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι με εντολή εισαγγελέα και η υπόθεση περνάει σε προανακριτικό στάδιο μέχρι να μελετηθούν όλα τα στοιχεία από τις προανακριτικές αρχές. Ο εισαγγελέας ζήτησε τα βίντεο του αγώνα για να αποκτήσει ιδία αντίληψη. Το αδίκημα κινείται στο επίπεδο του πλημμελήματος», ενώ σημείωσε ότι ο οδηγός είναι πολύ έμπειρος στην οδήγηση.

ΝΩΡΙΤΕΡΑ

Την πόρτα του εισαγγελέα στο Δικαστικό Μέγαρο Πατρών, πέρασαν πριν από λίγη ώρα τα τέσσερα μέλη της διοργανώτριας αρχής των καρτ στην Πάτρα και ο οδηγός που φέρεται να τραυμάτισε το 6χρονο παιδί που παρακολουθούσε τους αγώνες το μεσημέρι της Κυριακής.

Οι πέντε συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιών του, με την αυτόφωρη διαδικασία για το αδίκημα της σωματικής βλάβης από αμέλεια και από υπόχρεο.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement