Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Τα ζώδια σήμερα(20/9)

Δημοσιεύθηκε

στις

Κριός
Μία απαιτητική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς σε κάποιες συζητήσεις που αφορούν το επαγγελματικό κομμάτι είναι πολύ πιθανό να προκύψουν αντιπαραθέσεις με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα είναι αυτά που θα σε απασχολήσουν αρκετά, όμως ίσως να νιώσεις πως δεν υπάρχει σταθερότητα προκειμένου να προχωρήσεις.

Ταύρος
Αυτή την εβδομάδα θα δημιουργηθούν συγκυρίες οι οποίες θα σε παρακινήσουν να αφιερώσεις χρόνο στους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι και στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Η επικοινωνία μπορεί να μη βοηθήσει στη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων, για αυτό χρειάζεται να τα προσεγγίσεις με καλή διάθεση.

Δίδυμοι
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αλλάξεις προτεραιότητες καθώς θα επικεντρωθείς σε θέματα τα οποία αφορούν κατά κύριο λόγο την καριέρα σου. Ίσως χρειαστεί να κλείσεις κάποιος κύκλους που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις. Από τις 22/9 η διάθεσή σου θα γίνει πιο θετική και θα βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία.

Καρκίνος
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ζητήματα τα οποία σχετίζονται με την εκπαίδευση, κάποιους στόχους που έχεις θέσει ή πολύ πιθανό και ένα ταξίδι που έχεις κατά νου. Θα έχεις επίσης, την ευκαιρία να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες και δεν αποκλείεται να ασχοληθείς με κάτι που θα σου προσφέρει νέες γνώσεις.

Λέων
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποιες καταστάσεις, ιδιαίτερα αν αυτές αφορούν οικονομικά θέματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν. Η επικοινωνία φαίνεται πως θα έχει κάποιες δυσκολίες αυτή την εβδομάδα, με αποτέλεσμα να μην έχουν «ομαλή εξέλιξη» συζητήσεις που θα έχεις με τους άλλους.

Παρθένος
Αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να προκύψουν νέα δεδομένα τα οποία θα σε βοηθήσουν να διευθετήσεις κάποια ζητήματα, τα οποία αφορούν τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αναμένεται να πάρεις αποφάσεις σχετικά με την εξέλιξη -ή μη- μιας προσωπικής σχέσης ή μιας συνεργασίας. Λόγω του ότι θα υπάρχει η τάση να επικεντρωθείς στα αρνητικά σημεία προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο.

Ζυγός
Στις 22/9 ξεκινά επίσημα ο μήνας των γενεθλίων σου, κατά τον οποίο θα έχεις αρκετές ευκαιρίες για να ξεχωρίσεις, να διαπρέψεις και να συγκεντρώσεις το ενδιαφέρον των άλλων σε εσένα. Θα χρειαστεί, ωστόσο, να διευθετήσεις κάποια θέματα «της τελευταίας στιγμής» και κάποια ζητήματα της καθημερινότητας, προκειμένου να έχεις το χρόνο να ασχοληθείς με αυτά που πραγματικά επιθυμείς.

Σκορπιός
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα υπάρξουν ζητήματα τα οποία θα σε κάνουν να επικεντρωθείς σε μία αισθηματική σου υπόθεση. Ήρθε ο καιρός για να κλείσεις κάποιες εκκρεμότητες και να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία αφορούν είτε μία σχέση που έχεις είτε μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί. Αυτό μπορεί να μην είναι και τόσο εύκολο, αφού τα δεδομένα μπορεί να ανατραπούν ακόμα και την τελευταία στιγμή.

Τοξότης
Αυτή την εβδομάδα θα κληθείς να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία σχετίζονται με μία επαγγελματική ή με μία οικογενειακή υποχρέωση, για αυτό φαίνεται πως αυτές οι ημέρες δεν θα είναι τόσο ανάλαφρες και ξέγνοιαστες για εσένα. Μην αφήσεις εκκρεμότητες, ιδιαίτερα σε σημαντικούς τομείς, ενώ είναι ευκαιρία να βρεις μερικές στιγμές χαλάρωσης μέσα σε αυτή την απαιτητική εβδομάδα.

Αιγόκερως
Από τις 21/9 θα οδηγηθείς σε κάποια ξεκαθαρίσματα όσον αφορά προσωπικές, φιλικές, αισθηματικές ακόμα και επαγγελματικές σχέσεις. Είναι πιθανό να έχεις δει ότι κάποιες σχέσεις έχουν κάνει τον κύκλο τους και τώρα θα πάρεις τις αποφάσεις σου. Προχώρα ιδιαίτερα συγκεντρωμένος σε ζητήματα που αφορούν τον επαγγελματικό τομέα, καθώς υπάρχουν πράγματα που θα σε ευνοήσουν.

Υδροχόος
Αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να διευθετήσεις κάποια ζητήματα τα οποία σχετίζονται με παρελθοντικές υποθέσεις, καθώς και θέματα της καθημερινότητας τα οποία παραμένουν στον αυτόματο πιλότο. Μπορεί να σε κάνουν να νιώσεις πίεση, όμως να θυμάσαι πως τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Από τις 22/9 ευνοούνται οι αισθηματικές σου σχέσεις.

Ιχθύες
Αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνει την εμφάνισή του ένα αισθηματικό ζήτημα ή ένα πρόσωπο το οποίο σε έχει αποσυντονίσει το τελευταίο διάστημα. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρεις κάποιες αποφάσεις, οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν προσωπικές αλλά και επαγγελματικές σχέσεις. Δεν αποκλείεται να έχεις εκπλήξεις μέσω των ανθρώπων που θα συναναστραφείς.


Ροή ειδήσεων

Advertisement