Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ποδόσφαιρο

BEACH SOCCER: Τρίτη η Νάπολη Πατρών, τον τίτλο η Μαρσέιγ

Δημοσιεύθηκε

στις

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το «2nd Spyros Avramis International Cup» στο γήπεδο άμμου του ΠΕΑΚ Πάτρας «Σπ. Αβράμης» με την οικοδέσποινα Νάπολη Πατρών να καταλαμβάνει την τρίτη θέση.

Στην πρεμιέρα η διοργανώτρια Νάπολη ηττήθηκε με 5-2 από την πιο έμπειρη Κοπεγχάγη, ενώ στο πρώτο παιχνίδι η γερμανική Ροστόκερ επικράτησε με 4-3 της γαλλικής Μαρσέιγ.

Νάπολη Π. – Κοπεγχάγη 2-5

Μαρσέιγ – Ροστόκερ 3-4

Την 2η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του 2nd Spyros Avramis International Cup η Νάπολη σημείωσε τεράστια νίκη απέναντι στη Ροστόκερ (9-8 στα πέναλτι, 3-3κ.α./4-4παρ.) και εν συνεχεία γνώρισε την ήττα από τη Μαρσέιγ με 6-3.

Αναλυτικά τ’ αποτελέσματα:

Κοπεγχάγη – Μαρσέιγ 3-9

Νάπολη Π. – Ροστόκερ 9-8 πεν. (3-3 κδ., 4-4 παρ.)

Κοπεγχάγη – Ροστόκερ 10-5

Νάπολη Π. – Μαρσέιγ 3-6

ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

Κοπεγχάγη – Ροστόκερ 5-3

Μαρσέιγ – Νάπολη Π. 9-5

ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο μικρός τελικός μεταξύ της Νάπολης και της Ροστόκερ δεν πραγματοποιήθηκε λόγω τραυματισμών και ασθένειας στη γερμανική ομάδα.

Στον μεγάλο τελικό η Μαρσέιγ επικράτησε σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι με 4-3 της Κοπεγχάγη και πήρε την κούπα κατακτώντας την πρώτη θέση του τουρνουά.

Επίσης την Κυριακή διεξήχθη και αγώνας επίδειξης με την συμμετοχή των δύο γυναικείων ομάδων του Beach Soccer της Αχαΐας. Οι γυναίκες του Ηρακλή Πατρών και των Λύκων Αιγιάλειας πρόσφεραν θέαμα και τα έδωσαν όλα, παρά την έντονη ζέστη που επικρατούσε στην περιοχή.


Ροή ειδήσεων

Advertisement