Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

 Tα επίσημα μετράνε

Δημοσιεύθηκε

στις

Η Παναχαϊκή σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι δεν πήρε αυτό που ήθελε με τον Κάλαϊτζιτς όμως να βγάζει τα απαραίτητα συμπεράσματα

TOY ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ Κ. ΓΑΛΑΡΙΩΤΗ

Μπορεί η Παναχαϊκή σε ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι να μην πήρε αυτό που ήθελε όμως αυτό που μετράει μέχρι στιγμής στην ομάδα είναι ότι στα δύο επίσημα στον θεσμό του Κυπέλλου και μάλιστα εκτός έδρας μετράει ισάριθμες προκρίσεις.

Γι’ αυτό άλλωστε λέγονται και φιλικά παιχνίδια έτσι ώστε ο εκάστοτε προπονητής να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα. Αυτό ακριβώς δήλωσε μετά το τέλος και ο Σέρβος τεχνικός της Παναχαϊκής, Ζέλικο Κάλαϊτζιτς: «Αυτά που ήθελα να δω τα είδα κυρίως στο πρώτο μέρος τα οποία και έχουμε δουλέψει στις προπονήσεις. Γενικά έμεινα ικανοποιημένος από την εικόνα του φιλικού αγώνα. Μας λείπει η τελική πάσα, αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ τότε δεν μπορείς να κερδίσεις». Όσον αφορά στο δεύτερο μέρος ο Ζέλικο τόνισε: «Στο δεύτερο ημίχρονο δώσαμε την ευκαιρία και σε άλλα παιδιά, δυστυχώς δεν βάλαμε το γκολ, αλλά κρατήσαμε για ακόμα μια φορά το μηδέν στην άμυνα.

Πλέον περιμένουμε τις ημερομηνίες για Κύπελλο και για πρωτάθλημα. Ευτυχώς έχουμε αυτά τα επίσημα ματς του Κυπέλλου που μας βοηθάνε πάρα πολύ. Πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα». Όσο για το αν υπάρξει άλλη μεταγραφή ο Κάλαϊτζις ανέφερε: «Μόνο αν προκύψει κάτι πολύ καλό θα προχωρήσουμε σε προσθήκη».

Στο φιλικό του Σαββάτου πλην των τραυματιών Τσίγκρηλα και Μπουρλάκη δεν αγωνίστηκαν και οι Αθανασόπουλος, Κυβελίδης οι οποίοι όμως πλην της φιλικής αναμέτρησης προπονήθηκαν στο «Emileon».

 

ΑΜΥΝΤΙΚΟΓΕΝΗΣ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Μην ξεχνάμε ότι ο προπονητής του Παναγρινιακού Βασίλης Ξανθόπουλος ανέκαθεν φημίζεται για τους αμυντικούς του προσανατολισμούς. Έτσι λοιπόν αυτό το φιλικό ήταν ό,τι καλύτερο για να δει ο Σέρβος τεχνικός σε κλειστές άμυνες πώς λειτουργεί η ομάδα και γενικότερα να δει τι μπορεί να διορθώσει. Εξάλλου μην ξεχνάμε ότι με την Παναχαϊκή οι περισσότερες ομάδες θα κλείνονται στην άμυνά τους και με αντεπιθέσεις θα προσπαθούν να «κλέψουν» κάτι από τους κοκκινόμαυρους.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΡΙΝΙΑΚΟ

Μια ακόμα ευχαριστήρια ανακοίνωση έκανε χθες η διοίκηση της Παναχαϊκής για την φιλοξενία που είχε στο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Παναγρινιακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Η διοίκηση της Παναχαϊκής αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τη διοίκηση του Παναγρινιακού για την άψογη φιλοξενία που παρείχε στην ομάδα μας στο μεταξύ μας φιλικό παιχνίδι το Σάββατο (18/9) στο «Emileon». Ευχόμαστε στην ομάδα του Παναγρινιακού καλή επιτυχία τη νέα αγωνιστική περίοδο και να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει».

 

ΠΡΩΙΝΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ, ΨΑΧΝΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟ

Χθες ο Σέρβος τεχνικός έδωσε ρεπό στους κοκκινόμαυρους και από σήμερα επιστρέφουν στις προπονήσεις. Όλη την εβδομάδα το πρόγραμμα θα έχει πρωινές προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο στην Οβρυά «Α. Σπανός». Από κει και πέρα ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς ζήτησε να βρεθεί ομάδα από την Α’ Κατηγορία της ΕΠΣ Αχαΐας για να δώσει ένα ακόμα φιλικό παιχνίδι την Τετάρτη. Κάτι τέτοιο προς το παρόν δεν είναι εύκολο διότι το πρωτάθλημα της ΕΠΣΑ ξεκινάει το ερχόμενο Σαββατοκύριακο (25/26-9). Σήμερα, αύριο ωστόσο αναμένονται κάποιες απαντήσεις και αν βρεθεί αντίπαλος θα δώσει ένα ακόμα φιλικό ματς.

 

 ΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΕΠΑΝΑΣΠΟΡΑ Η ΑΓΥΙΑ

Όπως ήταν γνωστό μετά τη συναυλία της Νατάσας Θεοδωρίδου το γήπεδο της Αγυιάς θα έκλεινε για επανασπορά. Κάτι τέτοιο έγινε χθες Κυριακή με τα μηχανήματα να έχουν πιάσει ήδη δουλειά. Το γήπεδο της Αγυιάς θα παραδοθεί σε 25 ημέρες περίπου, φυσικά αν είναι σύμμαχος ο καιρός και δεν έχουμε βροχοπτώσεις.

Επομένως η Παναχαϊκή αυτή την στιγμή ξεσπιτώνεται και σε περίπτωση επίσημου αγώνα είτε στον θεσμό του κυπέλλου, είτε στο πρωτάθλημα αναζητά γήπεδο. Ο Σέρβος τεχνικός θέλει το γήπεδο του «Φ. Αραβαντινός» καθώς το έχει δει από κοντά και το θεωρεί ένα πολύ καλό γήπεδο για τους κοκκινόμαυρους. Σε διαφορετική περίπτωση η Παναχαϊκή θα χρησιμοποιήσει το Παμπελοποννησιακό Στάδιο.

 

«Ετοιμαστείτε, έρχονται»

Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται η διοίκηση της Παναχαϊκής να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο της κοκκινόμαυρης τι αφορά το όμορφο επικοινωνιακό κομμάτι που έπαιζε στην ιστοσελίδα του συλλόγου Όπως έχουμε αναφέρει ξανά ενδεχομένως αναφέρεται στα εισιτήρια διαρκείας αλλά πολύ πιθανόν και στην ιστοσελίδα και το Παναχαϊκή TV.

 

 Ενδέχεται να επανέλθει του Κοντοχρήστου

Στο στόχαστρο της Παναχαϊκής βρέθηκε ο έμπειρος αριστερός μπακ Χρήστος Κοντοχρήστος, η περίπτωση του οποίου δεν προχώρησε εξαιτίας της άδειας που έλαβε η Καλλιθέα και πλέον μπορεί να αποκτήσει και παίκτες άνω των 25.

Ωστόσο η ΠΑΕ ΑΕΛ, με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε πως θα προσφύγει στο Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ για να ανατραπεί η σκανδαλώδης, όπως τη χαρακτηρίζει απόφαση της αδειοδότησης των συλλόγων που προβιβάστηκαν από τη Football League. Σε περίπτωση που ακυρωθεί η άδεια των ομάδων, τότε ο Κοντοχρήστος δεν θα μπορεί να υπογράψει στην Καλλιθέα και ενδέχεται η Παναχαϊκή να επανέλθει για την απόκτησή του.

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement