Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Lifestyle

Νίκος Βέρτης: Πρέπει να εμβολιαστούμε να τελειώνει – Έχασα την ξαδέρφη μου από κορωνοϊό

Δημοσιεύθηκε

στις

Ο Νίκος Βέρτης μίλησε στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη για την μεγάλη απώλεια που είχε στη ζωή του πριν από λίγο καιρό εξαιτίας του κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα, ο γνωστός τραγουδιστής αποκάλυψε πως έχασε την αγαπημένη του ξαδέρφη από τον ιό, η οποία μάλιστα δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα.

«Θεωρώ ότι πλέον τα πράγματα αρχίζουν και αλλάζουν. Πρέπει να μαζευτούμε όλοι μαζί και να τελειώσουμε με αυτό το πράγμα, να εμβολιαστούμε να τελειώνει. Έχω δει δικούς μου ανθρώπους δυστυχώς να χάνονται. Έχασα την πρώτη μου ξαδέρφη χωρίς κανένα υποκείμενο νόσημα, νεότατη, κι έφυγε ξαφνικά. Έχω δει φίλους μου και οικογένειες να είναι αρνητές και ξαφνικά όταν το περνάνε να λένε “τι χαζομάρα έκανα”.

Νομίζω ότι πρέπει να φύγει αυτός ο εγωισμός. Είσαι αρνητής και ξαφνικά έχουν περάσει έξι μέρες και πρέπει να πάρεις τηλέφωνο το ασθενοφόρο να έρθει να σε πάρει γιατί είσαι σε άθλια κατάσταση. Τη στιγμή που ξαπλώνεις στο ασθενοφόρο και ακούς τη σειρήνα, αν γυρνούσες το χρόνο πίσω τρεις μήνες, θα το έκανες ή όχι;», είπε χαρακτηριστικά.

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement