Connect with us

Χωρίς κατηγορία

Πάτρα-Πόσοι είναι οι ασθενείς με κορωνοϊό που νοσηλεύονται

Published

on

Χθες ανακοινώθηκαν 77 νέες μολύνσεις στην Αχαΐα, όταν προχθές είχαμε 56, ενώ αυξητική τάση καταγράφηκε σ’ όλη τη Δυτική Ελλάδα, η οποία παραμένει τριψήφια.

Ο ΕΟΔΥ κατέγραψε χθες 147 νέα κρούσματα με πρωταθλήτρια την Αχαΐα και ακολούθησαν η Αιτωλοακαρνανία αλλά με πρωτική τάση με 39 καθώς προχθές ήταν 42) και την Ηλεία με απότομη άνοδο εφόσον από τα 18 προχθές έφθασε το τελευταίο 24ωρο σε 31.
Στα δύο μεγάλα νοσηλευτικά ιδρύματα της Πάτρας νοσηλεύονται 103 ασθενείς με κορωνοϊό, αριθμός που διατηρείται σταθερός το τελευταίο διάστημα.

Χθες στο ΠΓΝΠ νοσηλεύονταν 46 ασθενείς στις τρεις κλινικές Covid -19 που είναι ανοικτές, ένα περιστατικό στην Παιδιατρική Κλινική και 12 ασθενείς στην ΜΕΘ Κορωνοϊού, ενώ στο ΓΝΠ «Ο Άγιος Ανδρέας» νοσηλεύονταν 39 ασθενείς στις Κλινικές και 5 στην ΜΕΘ.

Ο διοικητής της 6ης ΥΠΕ Γιάννης Καρβέλης συμμετείχε χθες στη συνεδρίαση του Συντονιστικού Οργάνου του ΠΓΝΠ όπου έγινε ενημέρωση για την κατάσταση στο Νοσοκομείο, καταγράφηκε η τάση σταθεροποίησης στις νοσηλείες και ζήτησε από όλους επαγρύπνηση για το επόμενο διάστημα, καθώς ο ιός εξακολουθεί να απειλεί.

Ροή ειδήσεων

Advertisement