Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Ελλάδα

Ρόδος: Σκότωσε 32χρονη εκπαιδευτικό και αυτοκτόνησε – «Ήταν έγκλημα πάθους»

Δημοσιεύθηκε

στις

Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί ο θάνατος της γυναίκας στη Ρόδο. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στην Κρεμαστή, όπου ο ίδιος έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η γυναίκα, που σύμφωνα με την ΕΡΤ ήταν εκπαιδευτικός, ηλικίας περίπου 30 ετών, βρέθηκε νεκρή νωρίτερα, στην περιοχή Ροδίνι.

Οι πρώτες πληροφορίες είναι ότι ο δολοφόνος της, της αφαίρεσε τη ζωή ενώ εκείνη προσπαθούσε να παρκάρει το αυτοκίνητό της!

Σύμφωνα με την «Δημοκρατική», μάρτυρες είπαν ότι ο άνθρωπος που την πυροβόλησε, δεν ήταν πεζός. Οι περισσότεροι αναφέρουν ότι ήταν μέσα σε αυτοκίνητο και μάλιστα, ενοικιασμένο. Κάποιοι είπαν ότι ήταν και άλλος άνθρωπος μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη.

Σύμφωνα με το 12vima.gr ο δράστης του εγκλήματος ήταν ο σύντροφός της. Την πυροβόλησε 2 φορές με καραμπίνα. Εκείνη βγήκε από το αυτοκίνητο και ξεψύχησε.

«Ήταν δύο μήνες με έναν. Έγκλημα πάθους! Ροδίτης πρέπει να είναι. Είχε ένα συνεργείο αυτοκινήτων. Έγκλημα πάθους όπως λένε» είπε στο Live News κάτοικος της Ρόδου.

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του newsit.gr το ζευγάρι χώρισε μόλις χθες. Ο φερόμενος ως δράστης, φαίνεται πως έστησε καρτέρι στην άτυχη γυναίκα έξω από το σπίτι της…

 

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement