Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Για να “γελάς” και να “κλαις” ταυτόχρονα

Δημοσιεύθηκε

στις

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο ωστόσο δεν είναι κάτι που μας ξαφνιάζει. Στην Ελλάδα ζούμε, σε μια υπέροχη χώρα μεν αλλά με πολλά προβλήματα δε.

Πρέπει σιγά, σιγά να αλλάξουν πολλά πραγματάκια αν θέλουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο να γίνει δυνατότερο. Το μαχαίρι πρέπει να μπει βαθιά στο κόκκαλο για να κάνουμε βήματα μπροστά αλλιώς κάθε χρόνο θα έχουμε τα ίδια και τα ίδια.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν πάμε για νέα αναβολή των καταρτισμό των ομίλων και της κλήρωσης της Γ’ εθνικής που σημαίνει ότι στην συνέχεια θα έχουμε και αναβολή της σέντρας.

Όλα αυτά διότι ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση των έξι σχετικά  σχετικά με την χορήγηση πιστοποιητικού στη Σούπερ Λιγκ 2.

Οι εκκρεμότητες που παραμένουν είναι πολλές με τις καθυστέρηση των εξελίξεων στη Super League 2, να προκαλέσουν νέες καθυστερήσεις στην έναρξη της Γ’ Εθνικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες διαρροές, υπολογίζονται κάποιες ομάδες της Super League 2 στους ομίλους με… αστερίσκο, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να αγωνιστούν στην επαγγελματική κατηγορία.

Οσο αφορά τους ομίλους, πάντα το ενδιαφέρον εστιάζεται στο που θα πάνε οι νησιωτικές ομάδες. Στην ΕΠΟ υπάρχει το πλάνο για συνδυασμό των κρητικών ομάδων, που είναι 8, με τις δύο των ΕΠΣ Κυκλάδων, αν και υπάρχουν έντονες διαμαρτυρίες, μιας και δεν υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση Μυκόνου και Σαντορίνης με την Κρήτη.

Όσον αφορά τις ομάδες της Αθήνας, σχεδιάζεται να συνδυαστούν με αυτές των Δωδεκανήσων, Εύβοιας και Αργολίδας, ενώ του Πειραιά με αυτές της Λέσβου, της ΕΠΣΑΝΑ, της ΕΠΣΔΑ και της Λακωνίας.

Και όλα αυτά ενώ η κλήρωση της Γ’ Εθνικής έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (27/9, 14:00).

Αστεία πράγματα…

 

 

 

 

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement