Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Εντυπωσιακή η Σάκκαρη, πέρασε στα προημιτελικά!

Δημοσιεύθηκε

στις

Σαν σε… προπόνηση! Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιώντας μια επιβλητική εμφάνιση έκανε «σμπαράλια» την Γέλενα Οσταπένκο και επικρατώντας με 2-0 σετ (6-4, 6-2), προκρίθηκε στα προημιτελικά του indoors τουρνουά, που πραγματοποιείται στην Οστράβα.

Η Ελληνίδα τενίστρια, παρά την πολύ άσχημη συμπεριφορά της Λετονής που δεν δίστασε να βρίσει την Μαρία, δεν αποπροσανατολίστηκε από τον στόχο της και έφτασε με σχετική άνεση στην πολυπόθητη νίκη.

Μια νίκη, με την οποία κρατάει «ζωντανό» το όνειρο της κατάκτησης του τίτλου στην Οστράβα και τη φέρνει ακόμα πιο κοντά στον μεγάλο της στόχο, που είναι η είσοδος για πρώτη φορά στην καριέρα της στην κορυφαία 10άδα.

Στον επόμενο γύρο η συμπατριώτισσά μας θα αντιμετωπίσει μια εκ των Παβλιουτσένκοβα ή Μαρτίνκοβα.

Οι δύο τενίστριες πήγαιναν χέρι-χέρι στο σκορ μέχρι το 3-3, όταν η Μαρία Σάκκαρη πίεσε και κατάφερε να πετύχει το μπρέικ.

Η Γέλενα Οσταπένκο σε εκείνο το σημείο έβρισε την Ελληνίδα, με τη συμπατριώτισσά μας να διαμαρτύρεται έντονα στον chair umpire, αλλά και στην supervisor, χωρίς όμως να βρει το δίκιο της. Μια φάση που δεν έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε σε αυτό το επίπεδο. Η Μαρία πάντως δεν πτοήθηκε. Γύρισε στο κορτ και με 6-4 έκανε το 1-0 στα σετ.

Στο δεύτερο σετ η Ελληνίδα τενίστρια μπήκε στο κορτ με το πόδι καρφωμένο στο… γκάζι και κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 και λίγο αργότερα με 4-0. Η Λετονή μείωσε σε 4-1, αλλά η συμπατριώτισσά μας συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και 6-2 έκανε το 2-0 στα σετ.

Μια πολύ σημαντική νίκη για την Σάκκαρη, καθώς αυτό ήταν το πρώτο της παιχνίδι της σε indoors διοργάνωση στη φετινή σεζόν.

 

 


Ροή ειδήσεων

Advertisement