Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

Με σύνθημα «TOGETHER WE CAN» η καμπάνια για τα διαρκείας-Ποιες προσφορές τρέχουν

Δημοσιεύθηκε

στις

Με τιμές για όλα τα βαλάντια και εκπτωτικές προσφορές η Παναχαϊκή άνοιξε τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας ενόψει της περιόδου 2021-2022.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
“Σε αυτό το νέο ξεκίνημα σε θέλουμε στο πλευρό μας!

Η Παναχαϊκή έγινε μεγάλη, γιγαντώθηκε στο ελληνικό ποδόσφαιρο και έγραψε χρυσές σελίδες στην τεράστια ιστορία της με τον κόσμο δίπλα της! Η νέα αγωνιστική χρονιά θα βρει την ομάδα μας στη Γ’ Εθνική με στόχο την άμεση επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες.
Με κεντρικό σύνθημα «TOGETHER WE CAN» κυκλοφορούν τα εισιτήρια διαρκείας για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Αυτό το σύνθημα έχει να κάνει με ένα μήνυμα ότι όλοι μαζί – ως μονάδα – μπορούμε να πετύχουμε τα πάντα. Η Παναχαϊκή είναι μεγάλη ομάδα και με τόσους φιλάθλους στο πλευρό της δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Σε αυτή τη νέα προσπάθεια κανείς δεν περισσεύει. Έπειτα από ένα χρόνο αποχής από τα γήπεδα λόγω κορονοϊού ήρθε η ώρα να ενωθούμε για το καλό του συλλόγου μας.
Όλοι μαζί σε αυτή τη νέα αρχή!
Όλοι μαζί στις νίκες και τις ήττες!
Όλοι μαζί κάνουμε όνειρα, όλοι μαζί γράφουμε ιστορία!
Μέσα από το νέο επίσημο διαδικτυακό σπίτι της ομάδας μας που βρίσκεται στον “αέρα” το panachaikifc1891.gr, ένα site που συνεχώς θα βελτιώνεται για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση όλων, θα έχετε τη δυνατότητα έως την Δευτέρα (27/9) και ώρα 23:59 να δηλώσετε ηλεκτρονικά το ενδιαφέρον σας για την αγορά διαρκείας και μέσα από αυτή τη διαδικασία να εξασφαλίσετε τη θέση σας στο γήπεδο με έκπτωση 20% για τις κατηγορίες SILVER / BLACK / RED και 50€ στην κατηγορία Gold. Η πώληση για αυτούς που δήλωσαν ενδιαφέρον θα γίνεται από την Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου. Η αγορά προς το κοινό ξεκινάει από την Παρασκευή 1 Οκτωβρίου με κανονικές τιμές.
Στο link που ακολουθεί μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες:
Όροι και προϋποθέσεις:
Όσοι δηλώσουν το ενδιαφέρον τους θα λάβουν email με ειδικό κωδικό για την έκπτωση
Ο κωδικός είναι μοναδικός και δεν μπορεί να δοθεί σε άλλο άτομο
Δικαίωμα για κωδικό έχουν μόνο όσοι δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα εισιτήρια διαρκείας
Η αγορά πρέπει να γίνει από το επίσημο site της ομάδας και ο κωδικός πρέπει να χρησιμοποιηθεί μέχρι Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου (ώρα 23:59)
Δεν υπάρχει έκπτωση στις θέσεις STUDENT / FAMILY / SUPPORTER
Ο μοναδικός εκπτωτικός κωδικός θα λήξει την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου (23:59) και σε περίπτωση που δεν χρησιμοποιηθεί δεν μπορεί να ξανά ενεργοποιηθεί.


Ροή ειδήσεων

Advertisement