Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
Connect with us

Παναχαϊκή

Στα μπλε ο Καλλιτσουνάκης

Δημοσιεύθηκε

στις

 

Στην ομάδα του Διαγόρα επέστρεψε ο Πάρης Καλλιτσουνάκης λίγο πριν από το μεγάλο παιχνίδι Κυπέλλου με την Παναχαϊκή. Μια πολύ καλή προσθήκη για το συγκρότημα του Ανδρέα Ζήκου με τον υψηλόσωμο άσο να επιστρέφει καθώς έμεινε ελεύθερος από τον Ρεθυμνιακό.

Ο 22χρονος μέσος ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου και ξαναγύρισε στην ανδρική ομάδα των «κυανοκίτρινων» έχοντας εμπειρίες από την Κ17 του Πλατανιά και Κ19 της Επισκοπής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. του Διαγόρα Βραχνεΐκων ανακοινώνει την απόκτηση του μέσου Παρασκευά (Πάρη) Καλλιτσουνάκη από τον Ρεθυμνιακό.

Ο γεννημένος την 26η Απριλίου 1999 ποδοσφαιριστής, μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια επιτυχία, είτε ως δημιουργικός, είτε ως ανασταλτικός μέσος και επιστρέφει στα Βραχνέικα έπειτα από ένα σύντομο πέρασμα από την Κρήτη.

Έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής του Αστέρα Ρεθύμνου και της Πράσινης Ακαδημίας, αγωνίστηκε στις Κ17 του Πλατανιά και Κ19 Επισκοπής πριν φορέσει για μια χρονιά την φανέλα του Αστέρα Ρεθύμνου στο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΡ και στη συνέχεια έρθει στην Πάτρα για λογαριασμό της ομάδας μας.

Καλωσορίζουμε τον Πάρη στην οικογένεια του Διαγόρα και του ευχόμαστε μια σεζόν με υγεία και πολλές ομαδικές και προσωπικές επιτυχίες».


Ροή ειδήσεων

Advertisement