Σάββατο 20 Απριλίου 2024
Connect with us

Αθλητισμός

To ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής

Δημοσιεύθηκε

στις

Την Κυριακή στο 2ο τουρνουά «Σπύρος Αβράμης» που διεξήχθη στο γήπεδο άμμου του ΠΕΑΚ Πάτρας «Σπ. Αβράμης» είχαμε και άρωμα γυναίκας.

Πιο συγκεκριμένα διεξήχθη κι ένας αγώνας επίδειξης με την συμμετοχή των δύο γυναικείων ομάδων beach soccer της Αχαΐας. Αυτές του Ηρακλή Πατρών και των Λύκων Αιγιάλειας. Στο τέλος φυσικά τα κορίτσια βραβεύτηκαν για την παρουσία τους και την προσφορά τους στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Όσον αφορά τις δύο πρώτες κυρίες το γυναικείο ποδόσφαιρο στην πόλη μας αναπτύσσεται από τις ίδιες. Η Μαρία Ζαχαράτου είναι συντονίστρια της γυναικείας ομάδας του Ηρακλή και της Εθνικής ομάδας του beach soccer ενώ αγωνίζεται και στην ΑΕ Μεσολογγίου στο πρωτάθλημα της Α’ Εθνικής Κατηγορίας. Η Αριστέα Ρόμπολα, η γνωστή «σιδηρά κυρία», είναι στην επιτροπή του γυναικείου ποδοσφαίρου της ΕΠΟ αλλά και πρόεδρος της υγειονομικής επιτροπής της ΕΠΣ Αχαΐας δίνοντας μεγάλο αγώνα για την ανάπτυξή του στην περιοχή μας και όχι μόνο.

Και για τις δύο το ποδόσφαιρο είναι τρόπος ζωής, το αγαπάνε με όλη την δύναμη της καρδιάς τους και αξίζουν την στήριξη όλων μας.

Στην φωτό διακρίνονται οι Μαρία Ζαχαράτου, Αριστέα Ρόμπολα και Μυρτώ Κολοβού  

 

Ροή ειδήσεων

Advertisement